Ett tidigt påskfirande


IMG_4329

Hej söndags kväll!

Här är vi nyss hemkomna från mina föräldrar efter en tidig påskmiddag. Ja, påsken firades lite tidigare i år för vi alla är upptagna på olika håll när den riktiga påsken kommer nästa vecka. Mormor hade lagat underbar gravad lax och helstekt Bjärekyckling och till sist en marängtårta som barnen hjälpte till att garnera.. Allt var så gott! Mamma är bäst på att laga god och vacker mat.

Påsken är ju en av mina absoluta högtider som ni kanske vet ( hade utlovat lite påskpynt och det kommer) så mysig kravlös med massor av god mat och godis! Dessutom kan man pyssla med barnen och göra fina ägg. Har några ideér på just detta som kommer upp i dagarna.

IMG_4333

IMG_4339

IMG_4343

Mammas fina bordsdukning.

IMG_4336

Barnen fick påskpresenter och var i gasen! hahaha.

IMG_4346


IMG_4357

Nu ska jag vara lite social här med min älskade man krypa upp i soffan med film och lite mumsig lakrits som vi köpte på en härlig lakritsaffär igår. Måste tipsa er om den sen.

Ha en fin söndagskväll nu.

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *