Plötsligt så hände det där..


IMG_4655

Som INTE ska hända..

HEJ!

Hur mår du idag??

Började dagen med att spilla ut en kaffekopp på min fina lilla dator! Har verkligen tänkt att detta borde hända någon dag eftersom att man faktiskt använder datorn nästan hela tiden. Och nu så hände det. Allt mitt kaffe…ner på tangentbordet. Bara så där på en sek.

Konstigt nog höll jag mig lugn och sansad och tog tag i att hitta en Mac reparatör på momangen i stället för att slita mitt hår..Kanske har blivit avtrubbad av att få två telefoner ”badade” i år..Hahaha.

.Nu är den inlämnad och tack och lov kunde alla bilder sparas och datorn är på lagning så i morgon är jag på banan igen. Phu vilken tur säger jag!

Hittade den här härliga bilden från i somras, solen sken och vi var i Höganäs hos min syster och hade några riktigt härliga och varma sommardagar. Måste ha varit varmaste sommaren ever.

Blev sugen på att klippa mig igen nu! Vad tycker ni?? Ska jag?

Ha nu en fin kväll så ses vi i morgon igen.

KRAAAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 kommentarer

 1. Åh vilken härlig sommarbild! Och det var så roligt att se dig på tv

 2. Åh vilken tur att allt gick att rädda.. Är ju riktigt jobbigt annars.
  Höganäs där var jag i somras, blev helt förälskad i de stället, även Mölle va så mysigt. Så dit får de bli en tur i sommar igen. Du kanske har lite semestertips runt om i de trakterna? 😉
  Jag tycker du klär bra i både kort och långt. Tyckte du var fantastiskt fin i de långa du hade på bröllopet, men även den kortare långa pagen du klippte senare va riktigt snyggt!
  De är svårt de där med håret, jag själv vill alltid göra mycket ljusa fräscha slingor på våren. Men mitt hår växer så sakta, så vill aldrig klippa för mycket, ifall om jag ångrar mig..
  Ha en fin kväll! Kram

 3. Jaaa klipp klipp!!!

 4. åh fy, har också tänkt att det snart snart kommer hända mig :O

  1. Ja, pass på;) så snabbt gjort ju!!

 5. Du kommer bli såå fin i kortare, ska klippa mig om någon dag också, har lob men vill bli lite kortar nu till sommaren:) du verkar passar i alla frisyrer men förändring är alltid kul 😉
  Kram

 6. Måste passa på att säga att du är min stora inspiration med frisyrer och hårfärg! Du är alltid så himla fin i håret.
  Nu sist när jag var hos frissan hade jag med en bild på dig och sa, ”såhär tack!! ” 🙂 (bild när du hade längden som på bilden)
  Vad använder du för locktång? Jag har sökt på nätet men blir inte klok vilken modell och mm storlek jag ska köpa..?
  Jag röstar på, klipp! 🙂
  Tack för en superbra blogg! Läser varje dag.
  Malin

 7. Ska inte svara för Valerie, men jag skulle verkligen tipsa om en bra plattång för att göra lockar. Jag använder en från ghd som är super. När man kommit på hur man bleker och lockar med en plattång så är de superenkelt.
  Arbetar själv som frisör och använder aldrig locktång, sen de bra plattängerna kom. Ett tips är att kolla youtube, finns hundratals hårtipsvideor 🙂

 8. Ska inte stå ”bleker” utan böjer 😉