Bakom kulisserna

IMG_2912

Träffade upp alla en tidig januarimorgon på mitt kontor för rundvisning, intervju och inspelning. Jag var gravid i v 26 och magen på väx..

Hello,

Hoppas du mår fint idag! Tittar in till er lite senare än vanligt idag för just nu är det väldigt busy på kontoret med deadlines osv..

Tänkte att du skulle få följa med lite bakom kulisserna idag på inspelningen av kl 9 hos stjärnorna ( Knasigt namn btw…men men..;)

Spelade ju in programmet i början av januari i år, så det här året rivstartade verkligen direkt med tv-inspelning i 4 dagar ( och nätter, slutade först runt 01.00 på natten..) för att sedan övergå till modeveckan och visning. Phju…sov inte mycket under ett par veckor där!

Det var riktigt kul att vara med men my god vad mycket tid allt tog men roligt också att se resultatet igår när det var klippt och färdigt.

Måste säga att jag var mest nervös för att man pratade på i 4 dagar och att jag inte alls visste hur allt skulle klippas eller redigeras sen efteråt. Hur kommer dom att klippa det jag säger och gör?? Känner mig i alla fall nöjd med hur jag framstod och tyckte att det var väldig mycket ”jag” vilket var skönt. Så. Pust. Nu kan jag andas ut.

Kvällens konstaterande var väl att vi alla kanske tog det där med ”tävling” olika seriöst och att Bengt inte gillar vitlök. Hahaha.

IMG_2914

Visar några skisser på mitt kontor, det var sååå mycket av det filmade som inte kom med..

IMG_2918

IMG_2923

Hemma hos mig 🙂 Min lägenhet fylldes av kamerautrustning och massor av folk..

IMG_2925


IMG_2927

IMG_2936

Det var riktigt kul att lära känna dessa två, speciellt Gladys, vilken underbar tjej!!

IMG_2935

ladda ned

Kalvracks med gremolata och ungsrostade grönsaker! Blev supergott och fräsch Italian style.

IMG_2940IMG_2945

Min efterrätt- Pavlova med lemoncurd, grädde och massor av färska bär! Hade även dessa roliga ätbara blommor på. En riktig färg klick till tårta som egentligen är kocken Per Morbergs grund recept. Så har jag dekorerat och fixat efter eget tycke.

IMG_2941

Middagen är igång och var ganska regisserad men rolig!

Nu måste jag natta mig själv och magen här, krypa upp i sängen med en mysig film och krama min man.

Vi ses i morgon alla fina!

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

10 kommentarer

 1. Vad roligt att se dig och ditt vackra hem i tv! Golvet i ditt kök är superfint, hur är det behandlat? Vi ska ta tag i vårt 3-barnsslitna trägolv snart och har lite olika idéer om hur vi ska göra…..
  Ha en härlig dag!

  1. Hej och tusen tack!! Golven är vitvaxade! Faktiskt i hela lägenheten:)
   Lycka till!

 2. Madeleine

  Jätteroligt att se bakom kulisserna bilder! Har alltid undrat hur det går till på de där matprogrammen 🙂 Så mycket folk, kameror och lampor.. att ni kunde äta samtidigt 😉 Din mat såg otroligt god och vacker ut, och ditt hem är en dröm! Må så gott & ha en fin onsdag! ❤

 3. Hej,

  Undrar vad du har för grå färgkod på dina väggar I vardagsrummet?

  Håller på att bli tokig på att hitta rätta ljusgråa nyansen. 🙂

  mvh
  Jenny

  1. Hej hej, ja, inte helt lätt att hitta. Vi har blandat N1000 och N1500 i gråskalan fråga i färgbutiken så hjälper dom dig:)

 4. Du gjorde Din middag så bra och den smakade nog bättre än de betyg du fick, och efterrätten så underbart härlig vår och sommarfeeling i den. Roligt att få höra din röst och skönt att du känner att de i och med klippningen speglat dig som du känner igen dig i. Jag gillade det jag såg och hörde, Valerie. 10+ från mig 😉
  Kram Ninni.

 5. Så förvånad jag blev när det visade sig att du pratar skånska! Visste ju att du hade familj från Skåne, men antog väl att du pratade som de flesta ‘stjärnor’ i Stockholm.
  Roligt att du behåller din dialekt!

  Tack för en mycket trevlig och personlig blogg!
  / mamma till 3 i Skåne

  1. Tack! nejdå, den sitter som berget och kommer inte att ändras;) Sitter ju i vem man är på något sätt.
   Ha en fin kväll och roligt att di tittar in här.
   Kram

 6. Hej Valerie!
  Såg kl 9 hos …. Idag och undrar vad det är för dm på din Vas Äng från Klong. Den största skall vara 21 dm men jag tycker att din ser större ut…? Eller är din 21 i dm? Väldigt vackert dukat hos dig!
  Hälsningar
  Anette

  1. Hej,
   Tusen tack! Ja det är den största som är 21 cm idm 🙂