En pysslig söndag!

IMG_4243

Hej måndag!

Hoppas allt är bra idag denna lite regniga måndag. Ska strax åka in på kontoret men just nu så sitter jag och väntar på att farmor ska komma för att passa en snorig liten Bianca. Hon har blivit förkyld igen stackaren!

Vi hade en fullspäckad söndag igår och så fullt upp att jag faktiskt inte hann titta in till er. Så sorry för det! Vi var inbjudna till ett påskpyssel kalas för butiken Boink som stänger för att endast bli webb butik. Perfekt för alla barn som fick pyssla och måla på väggarna i butiken! Det var så kul ordnat med pyssel i form av pärlor, glitter och fjädrar i mängder. Ansiktsmålning, cupcakes med frosting, jordgubbs pannkakor och goda lattes till oss mammor. Efter det att man pyntat sitt påskägg så fyllde påskharen det med godis från stora glasburkar som såg ut precis som dom som Pippi Långstrump hade i godisaffären.

Gissa om barnen var nöjda!

IMG_4244


IMG_4254IMG_4245

IMG_4246

Båda mina tjejer ääääälskar att pyssla!!

IMG_4247

IMG_4248

IMG_4257IMG_4250


IMG_4261

När vi gick hem fick vi en fantastisk goodiebag med massor av leksaker! rena julafton!!

Sen var det middag med mina föräldrar på kvällen. Det frestar på med kalas och sen middag när man är i slutet av graviditeten..phjuuu. Fick bli et varmt bad och ett hopp ner i sängen efter en mysig och händelserik söndag.

Oj, nu kommer farmor så bäst att jag skyndar mig!

Vi ses sen.

Pssst..Tack snälla Boink.se för ett supermysigt kalas för barnen!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

  1. Vad roligt med påskpyssel-kalas 🙂 //Victoria

    1. Bästa pysslet!!

  2. Älskar Boink!