Att laga mat i tv4..

IMG_2932

Hej igen,

Kom ju på en sak, i kväll ska ju jag vara med i ”kl 9 hos stjärnorna”!

Har lite halvt förträngt/glömt bort detta liiite jobbiga…( ni vet ju att jag har lite svårt att se och höra mig själv..) hrrmmm har jag ju dessutom precis kommit på. Så när jag tackade ja till att vara med i detta program så tyckte jag att det verkade vara en super rolig sak att göra.. Har med andra ord en smula ångest inför i kväll.

Men, men, nu är det så och ni som undrar så var jag i v 26 när vi spelade i detta och jämfört med nu så är ju magen faktiskt jätteliten. Hahaha.

Kl 9 i kväll på tv4 så ser ni alltså mig, Gladys Del Pilar, Bengt Fritjofsson och Anders Ekborg laga mat till varandra!

Kommer sitta med en kudde i soffan så at jag kan gömma mig om det blir jobbigt. Hihi.

Hej så länge 😉

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

21 kommentarer

 1. Jag tycker att du har en jättecharmig röst och dialekt Valerie. Lyssnade mycket på dig när du var programledare i radio; en klar favorit var du! 🙂

 2. Åh men fina du! Du ska verkligen inte ha ångest! Du är ju så vacker i tv-rutan och ditt hem, magiskt! Maten ser supersmarrig ut också. Heja dig!!!! Kram

 3. Visste inte vem du var förrän nu när jag såg dig på tv och var tvungen att ”kolla upp” dig då du verkade vara en så söt och go tjej med känsla för stil i både inredning och mode! You go girl!

 4. Succé!!!

 5. Alltid så himla rar och go!!! <3

 6. Varför drack du alkohol när du är gravid? Reagerar starkt på det.

  1. Hej hej, jag drack alkoholfritt eller mineralvatten hela tiden. Tyckte själv att det såg ut som jag drack vin men det fjorde jag INTE! Har aldrig gjort och kommer inte att göra heller. Bra att du frågade om även andra undrar..

 7. Hade aldrig sett dig innan. Gud vilken otroligt vacker tjej du är och vilka ögon du har. Man blir helt kär i dig. Din man borde vara helt till sig utav lycka och stolthet att få vara din man. Lycka till till er och graviditeten.

 8. Blev kanon! Så otroligt härlig du e, så va stolt över ditt framträdande ikväll! Grymt vacker och vilket mysigt hem ni har. Skånska rösten går alltid hiiiimmmm!

 9. Såg dig på tv och du var grym. Va fint du bor och duktig på mat verkar du vara. Hoppas du får en bra vecka. Vill passa på att tacka för en superbra blogg som jag läser varje dag!!

  1. Ja!! Tack det samma och roligt att du tittar in här hos mig:)

 10. Men det där gick ju galant! Kul verkade ni ha oxå:) Kram

 11. Tycker du gjorde alldeles strålande ifrån dig så var stolt över dig själv även här! Modigt att laga mat i tv:n och det såg jättegott ut 🙂

 12. Du behöver då inte skämmas, du var jätteduktig och maten såg jättegod ut! Har ju här på bloggen sett glimtar av ert fina hem, roligt att få se ännu mer! Den snygga klänningen i grått/vitt (små zebramönster) du hade på dig hos Anders, var har du hittat den, så snygg?

 13. Madeleine

  Men du är ju bara så underbar! Så vacker, charmig, gullig och okonstlad – och ert hem är helt fantastiskt fint! 10 poäng av 10! 😉 ❤ Kram kram

 14. Tycker du var fantastisk i programmet, vacker som bara den och verkar så behaglig. Gillar ditt hår med, så himla elegant och fräscht.
  Min sambo tyckte du var hur snygg som helst, otroligt fräsch snart 3-barnsmamma som han sa. Va go hon verkar, sa han, så glad och pigg tjej. Haha, han blev nog lite förtjust ;)Morr..

  Hoppas du har en fin dag!
  Kram Catta

  1. Hahaha! Så roligt:) inte direkt hur man tycker om sig själv alla gånger så det värmde. Kan vara för att magen växer så det knakar just nu.. Men hälsa din man och tacka;) kram till dig

 15. Från vilket märke är din guldklocka? Superfin. Tacksam för svar!

  / Malin

 16. Åh va kul det var att se dig i programmet! Du är så mysig och verkar så go!
  Jättefint och smakfullt i hemmet precis som vanligt!
  Ja gillar verkligen dig!

  Stor Kram till dig!

  1. Men åh!! Tack vad du är snäll