Så mycket man drömmer om..

3410

Bild lånad av Miniroom.se. Vilken ljuvlig säng och sänghimmel! så dreamy..

Godmorgon lördag!

Hoppas att ni mår fint idag!!

Vaknade tidigt och kunde knappt tro mina ögon när jag möttes av snö, snö och snööööö! När blev de plötsligt vinter igen?? Hursom helst så var det ganska vackert ute trots detta och solen strålade in genom sovrumsfönstret så det var bara och stiga upp.

Tack alla söta ni för era berättelser, fortsätt gärna att skriva, det är verkligen spännande att höra hur det var för er. Det är skönt att höra andra kvinnors berättelser och självklart ska ni även få min historia.

Visst är det roligt när man hamnar i den perioden som jag även kallar att ”boa” man vill helt enkelt skapa den där platsen till sin lilla ängel där hon ska sova, skötas på och tas om hand. Älskar den här tiden! Till mina första flickor har jag alltid haft en plats som bara varit deras och vår plan den här gången är att göra en del av vårt sovrum till hennes, vi vill ju ha henne nära.

Älskar ovan bild och önskar mig en plats för henne lik den här.

Ta hand om er denna lördag så ses vi snart!

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *