Pale pink & details..

IMG_4139

Hej, hej härliga fredag!

Hoppas allt är bra med dig.

Idag är vi lite extra glada för min lillasyster fick en liten flicka igår! Sent  igår kväll kom det där efterlängtade smset med en bild. Så stort grattis syrran!!. Längtar efter att få träffa henne. Tänk att kusinerna kommer att bli exakt lika gamla, så roligt!!

Här får ni min dagens gravidlook v 33 med en stooor växande mage…Herregud, det finns inget stopp..blir 3e barnet större??

I helgen går jag in i v 34 och då är det bara 6 veckor kvar. Eller rättare sagt förhoppningsvis 6 veckor kvar..Jag har ju hittills aldrig gått över tiden med något av mina barn så jag håller tummarna för at jag inte kommer att göra det nu heller. Nicoletta kom 1 vecka före utsatt datum och Bianca exakt på utsatt datum.

Ni som har barn, när kom era barn?

IMG_4184

Finns vårtecken överallt..bästa, bästa tiden just nu.

IMG_4168

 Den här våren har vi fått in så fina stickade tröjor i butiken i både pale pink och svart. Blev så glad när jag kom i den här i storlek M så att jag även som gravid kan känna mig lite fin. Byxorna kommer ifrån HM och deras gravid kollektion och är i ett viscose crepe tyg som kommer att vara finfint även nu när det blir lite varmare.

IMG_4162

IMG_4183

Gillar dom spetsstickade grafiska detaljerna på tröjan!

Ha nu en superduper härlig fredag så ses vi i helgen. Här ska det jobbas lite till sen blir det tjejlunch och sen dagis och skolhämtning.

Kram kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

15 kommentarer

 1. Väldigt söt tröja, superfin på dig.
  Grattis till systern din, och så kul att det blir kusiner så tätt 🙂
  Min son Valentin kom 16 dagar för sent, det var när man fortfarande fick gå 3 veckor över tiden här i Göteborg. Helt galet egentligen, för sonen hann växa till sig rejält på de dryga 2 veckorna och efter 28 timmars kämpande så fastnade han och det fick bli urakut t-snitt, jag blev sövd och tappade mycket blod. Han vägde över 4600 g och var 56 cm lång. Jag vägde 58 på förlossningsdagen.. Hade aldrig kunnat få ut honom sa de, han var för stor och mitt bäcken för litet. Jag misstänkte att han var stor, men de bara skrattade år mig på överburenhets-kontrollen, jag som var så liten liksom..
  Dottern Inez fick komma med planerat snitt då de bedömde att min t-snittade livmoder inte skulle hålla för krystvärkar kanske, så hon kom en vecka tidigare då, och vägde 3825, minns hur pytteliten jag tyckte hon var i förhållande till sonen haha. Mer normalt, eller t.o.m stor hon med enligt många.
  Oj det här blev långt.. sorry.

  Ha nu en skön vårfredag!
  Kram Catta

 2. Min Elvira kom 19 efter utsatt datum! Igångsättning i v.42+4, hon kom dagen efter på kvällen utan konstigheter! Har du använt epidural vid dina tidigare förlossningar? Tog det med Elvira och det är det bästa en födande kvinna kan uppleva (förutom när bebis kommer ut!)! Jag kunde äta, vara uppe och gå, vila och till och med uppdatera på Facebook:) Med Walter sa det mer ”poff”, kom dagen efter han var beräknad och fort! Värkarna avtog (öppen fyra cm), fick hinnsvepning sen kom han en timme senare! Trodde allvarligt att jag skulle dö…;)Skrek efter epidural men det var ju såklart försent! Fick lustgas som jag sög i mig för glatta livet utan någon effekt

 3. jag är beräknad att föda på torsdag, med mitt första barn, och jag börjar känna mig nervös nu. Många tankar! =)

 4. Vilken fin mage & så mysig tid framöver 🙂
  Mitt första barn är född i vecka 33 & andra graviditeten vecka 30(tvillingar).

 5. Du tycker att din mage är stor och jag tycker den är så liten och fin! Själv är jag 153 och har haft rejält stora mage vid mina 3 graviditeter! Fick de första 2 för tidigt; 3 veckor och 1 vecka. Barn nr 3 kom som det skulle och var större än de andra.
  Lycka till med de sista veckorna de kan vara lite kämpiga!
  Kram

 6. Vad kul att din syster och du får barn så nära inpå varandra

 7. Caroline T

  11 dagar sent… gud så seg väntan det var! Nu är nästa beräknad till 8 april, väntar febrilt.
  Det där med epidural verkar vara väldigt individuellt, för min del blev det bara något mindre skitont, vissa verkar ju bli smärtfria.

 8. Fin du är. Mina hjärtan kom 3 och 2 veckor tidigt. Lycka till!!!❤️

 9. Mitt enda men så älskat kom 4 veckor förtidigt med komplikationer både i magen och efter. Men idag är en pigg 13 snart 14 åring med tillhörande humör 😉 hi hi!

  Kram och ha super fin helg!

  Kram

 10. åh grattis till henne! så kul att ni ska få så nära varann ändå :))

 11. Jag går också in i vecka 34 i helgen och väntar mitt 4:e barn. Mina två första graviditeter gick jag över med 6 dagar och den tredje med 10 dagar. Tycker att det är extra roligt att följa dig och din blogg eftersom vi, förutom lika långt gången graviditet, har barn i parallellklasser så jag ser dig ”irl” då och då

  1. Hej! Men åh vad roligt! Har vi? Ska spna efter dig och magen då. Hoppas vi båda slipper gå över tiden den här gången då. Ha en fin lördag!

 12. Vad fin du är! Jag tycker du har en liten fin mage 🙂 Enorm skillnad på gravidmode idag och när jag fick mina barn, iallafall mitt första 2003. Då fanns bara H&Ms mammakläder (förutom svindyra Polarn&Pyret) och inget var särskilt snyggt, bekvämt eller välsittande.

  Mina barn är födda i v.36+2 (spontant), v.40+4 (igångsatt) och v.37+3 (igångsatt).

  Stort lycka till med allt som väntar!!

 13. Ja, kul! En del av texten föll visst bort i min förra kommentar… Skrev också att jag tycker mycket om din design och är intresserad av inredning och vill tacka för en härlig blogg med fina, inspirerande bilder!
  Må så gott! Vi ses på skolan

 14. Hej Valerie!

  Så kul att följa dig på bloggen! Kan berätta att vår första dotter kom redan i v. 33+5! Vi bor i Göteborg men var i Sthlm på besök för att gå på kompisars bröllop, så hon föddes på SÖS… Det blir inte alltid som man tänkt sig!
  Istället för bröllop blev det en liten tjej, men allt gick jättebra och hon fyller 10år till sommaren 🙂
  Lycka till!
  Kram Martina