Hur vi gör ibland..

IMG_4024

Hej hej!

Hoppas allt bra med dig i dag!

Vi är ju en familj som älskar att laga mat och äta mat, gärna på helgerna när det finns mer tid. Då kan man kan stå tillsammans i köket och prata, laga mat och dricka ett glas vin…Min filosofi är att varje dag är ett tillfälle till att äta gott, sen behöver det inte vara saker som är svåra att laga.

Barnen har alltid fått hänga med på ett bananskal och smaka på det vi äter redan från tidig ålder.

Visst får dom köttbullar och fiskpinnar också men jag tycker att det är kul att introducera dom till samma mat som vi äter. Härom dagen så gjorde jag en laxcarpaccio till förrätt, något som jag och J älskar att laga och då fick Bianca samma fast med lite pasta i stället. Hon fick utan dressing och kapris men i övrigt samma…

Tyckte att det var kul att se henne smaska i sig laxen och grönsakerna med stor aptit och på så sätt behövde jag inte laga någon speciell mat bara till henne. Får se hur länge detta matintresse håller i sig nu..

IMG_4025

IMG_4029

IMG_4030

Japp, en liten glimt av vår vardag 😉

Hoppas att du får en fin dag i det soliga vädret!

Kram kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

  1. Låter smarrigt! Får man fråga vad du har i dressingen?

  2. Ser jättegott ut. Dela gärna receptet så hoppas jag kunna göra detta till helgen. Tror det kan falla min lilla tjej i smaken också 🙂

  3. tycker jag låter bra, så barnen lär sig äta varierad och lite ”annorlunda” mat 🙂

  4. Mmmmm så gott! Vi har kört samma filosofi hos oss. Barnen svälter ju knappast! Dessutom har vi kört varsin dag för barnen per vecka då de har fått planera och laga maten (våra barn är lite äldre; 10 och 12 år) Mitt knep för att få,dem intresserade av vad de stoppar i sig:-) Dessutom sa regeln att de inte får laga något de lagat förut! Kolla bloggen:-)