Min lilla B

IMG_3968

Godmorgon söndag & sooool!!!

Älskar när solen redan på morgon lyser och man vet att det idag kommer att bli årets hittills varmaste dag! Helt underbart!

Vad ska ni göra idag kära vänner? Känner att jag måste ut och njuta av vädret, kanske hitta en bänk någonstans och dricka en latte. Med bara 8 veckor kvar till bebis så börjar även alla sk ”boatankar” komma. Har alltid boat massor inför mina barns ankomst, bäddat sängar, tvättat små söta bodys och intrett rum åt dom små liven. Det är en så mysig del av graviditeten tycker jag. Vet inte riktigt hur jag ska boa denna gång men tankar och skötbord och sängar och vart bebisen ska sova upptar en hel del tid här hemma. Vi bor ju i en 3,5a på 110 kvm och det där halva rummet gör man lätt om till ett sovrum så att vi får en fyra i stället. Hmmm, få se helt enkelt.

IMG_3981

Älskar Biancas nya våriga kläder från Leopold & Livia! Min lilla lilla docka som har blivit så stor! undrar så hur nästa tjej ska bli och se ut?? Känns konstigt med en till upplaga liksom. Hahaha. Det finns ju bara en. Ellerhur? 🙂 

IMG_3973

Vackra små detaljer av pärlor på kjolen och koftans stickning är så fin. Älskar. Har precis upptäckt detta bedårande barnklädesmärke och dessutom har dom massor av rea i sin webshop just nu. Kan liksom inte bli bättre.

IMG_3974

IMG_3976


Önskar er en solig och fin dag!

Tittar in till er igen lite senare, tänkte visa er vilka gravidoljor som jag använder just nu till att smörja in den växande magen med.

Vi ses sen!

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

 1. hon är ju helt bedårande! så söt :))

 2. Hej,
  Vilken härlig blogg du har. Måste fråga om ert fantastiska soffbord. Vart har ni köpt det? Eller är det egenkomponerat med underrede och marmorskiva?
  Tack på förhand!
  /Tessan

  1. Hej,
   Tack snälla du!
   Ja, det stämmer. Köpte underredet för sig och bytte ut glasskivan till en cararramarmor skiva.
   Blev mycket nöjd.
   Kra