3 favoriter just nu.

IMG_3986

Har använt alla dessa tre oljor under mina graviditeter, jätteskönt att smörja in sig efter duschen eller innan man går och lägger sig på kvällen!

Hello igen,

När man är gravid och får barn så finns det genast massor med nya produkter man behöver och vill testa. Tänkte att jag här på bloggen ska visa er mina favoriter och vad jag tycker fungerar för mig. Detta är ju tredje gången som jag är gravid så ett och annat han man ju lärt sig;)

Just nu tänker jag på det där med en sk gravidolja.

Något som jag gjort under alla tre graviditeter är att smörja in magen med gravid olja. Jag vet att det finns olika teorier om det fungerar eller inte men jag har som sagt gjort det flitigt alla tre gånger och än så länge har jag inte fått någon hudbristning. Sen tror jag även att det beror på gener men när jag känner att det spänner och drar i huden så känns det så skönt att smörja in magen.

Första oljan jag provade kom från Weleda, den doftar underbart gott, lite apelsinigt sådär. Använde den under hela min första graviditet och den var jättebra!Plus också för glasflaskan som känns lyxig.

Sen är den oljan från Clarins som doftar helt underbart med inslag av olika örter som mint och rosmarin. Det doftar som en kurort om mig när jag smörjer in mig med denna olja. Dessutom stort plus för den lyxiga och vackra flaskan i genomskinligt glas.

Estelle & Thild har en superbra och behendig gravidolja som är väldigt praktisk och som även är doftfri vilket är jätteskönt om man mår lite illa och är känslig för dofter under graviditeten, precis som jag var i början. Denna olja sjunker snabbt in i huden och funkar även den jättebra. Fin rosa  etikett med en flaska i plast som är lätt att ta med sig på resan eller förvara hemma.

Tre bra alternativ lite beroende på smak och tycke helt enkelt.

Ha en fortsatt fin söndag!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

10 kommentarer

 1. Jag har också använt mig av Weleda. Men på sistone har jag läxat till det med en kroppsolja från elemis. jag menar, om victoria beckham använde den under sin graviditet kan jag ju också göra det! 😉

  1. Åh, spännande! den har jag inte hört om. Tack för tips.
   Kram

 2. Weledas vill jag prova fast jag inte är gravid:))

  1. Hahah absolut! jag använde min efter graviditeten i stället för bodylotion;)
   Superbra!

 3. Hej Valerie, vi ska precis flytta till samma område som du i Birkastan och jag undrar om du skulle vilja ge dina bästa tips i området? 🙂 restauranger, caféer, take away-ställen, affärer och ställen att gå till med barnen. Vore så gulligt av dig!! Tack för en jättebra blogg!! Kram T

  1. Hej,
   Bra idé! Ska försöka göra ett inlägg om det snart men bara några snabba tips är ju Rörstrandsgatan med café Mellqvist och sushin på Raw och Izakaya Itamea. Vasaparken för barnen med korvgrilling på eftermiddagarna…Underbart område du ska flytta till!
   Kram

 4. Emma-Lisa

  Hej! Jag undrar när du började att smörja in dig med oljorna? Hur långt gången var du?
  Kramar Emma-Lisa

  1. Hej hej, Jag började med dom lite då och då i 3e månaden ungefär…när jag såg magen växa lite helt enkelt.. Nu mycket oftare.
   Kram

   1. Valerie

    Hello,
    Den här kommer från Bare minerals och är helt naturell! Den är jättebra tycker jag 🙂
    Kram

 5. Ja, jag har börjat också nu (går snart in i månad 4, men magen har inte växt så mycket än). Det är lite lurigt, fr man vet inte riktigt om man ska ”förbereda magen” och mjuka upp i förebyggande syfte 🙂 Men tack för svar och lycka till med den lilla beben!
  Kram