Vårt kök i Family Living

Grå kök002

Visst är den blå Chasseur  grytan i bakgrunden härlig?? använder den till att göra god Beouf och andra smarriga grytor. Tycker att den blå färgen är så fin och annorlunda.

Bonjour!

Ja, då var man hemma i stan igen med skola, jobb och dagis på agendan. Kom hem ganska sent igår efter en galet ”bumpy ride” det var nämligen oväder både i Hemavan OCH i Stockholm så jag satt mest och blundade och knep J i armen under resan och längtade efter att den skulle vara över. Har faktiskt aldrig flugit i så stökigt väder och det var INTE  kul. Men nu är vi hemma igen och jag är så tacksam att allt gick bra!! Är ju normalt sett inte så flygrädd men igår blev det lite väääl ”spännande”.

Skönt var också att barnen sov i princip hela resan, hur dom nu kunde göra det är för mig ett mysterium..men men. Ibland har man tur 🙂

Grå kök001

Minns du att vi hade besök i vårt kök för några veckor sedan? Här är resultatet som finns i detta numret av Family Living, där berättar jag också om hur vi gjorde för att få vårt drömkök inom budget. Många bra tips där alltså.

Grå kök003

Grå kök004

Foto: Jonas Gustavsson

Idag har vi haft flera brudbesök, det är så himla roligt att få träffa alla fina blivande brudar och hela veckan är det fullt upp med det. Kul start på veckan idag alltså!

Vi ses snart igen.

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

12 kommentarer

 1. Alltså, den där lilla Bianca alltså!! Heartbreaker! 🙂

 2. Galet fint, sanslöst! Nu ångrar jag lite att jag inte målade vårt grått och satte mässingbeslag.. Jag funderade starkt på det men fegade ur och målade vitt och satte nickelbeslag, samma luckor som ni (men de hade gulnat).

  Tack för härlig inspiration, får nog löpa och köpa det där numret..
  Kram

  1. Hello,
   Ja, men vitt är ju alltid fint det med!och beslagen är ju lätta att byta ut om man vill åt en med gludig känsla. Våra finns på Ikea.
   Kram kram

 3. men hur fint har ni det inte? galet ju!

 4. Ni har verkligen det vackraste kök jag någonsin sett (och jag har sett en del). Underbar inspiration!

  1. Tack snälla du!!

 5. Hej Valerie! Heeeeeelt underbart kök ni har, älskar det och det står högst på min lista över inspirationskök som jag drömmer om 😉 Jag lånar gärna bilderna och visar som inspiration på min blogg (hänvisar såklart till dig). Hoppas det är okej.
  Stor kram

  1. Ja, självklart gå det bra 🙂

   Ha en fin dag!

 6. veronica

  Hej hej!
  Superfint kök! Har precis köpt grått Bodbyn IKEA kök. Vi vill gärna ha Carraramarmor som bänkskiva, men alla avråder oss! Visst är det det ni har? Hur känsligt är det? Blir det fläckar av minsta spill? Vi har nu beställt marmorgolv, men inte riktigt bestämt oss vilken bänkskiva det blir. Lutar åt vit kvarts ,men nu när jag såg er fina marmorbänkskiva börjar jag fundera igen, kanske ska ta marmor ändå?

  1. Hej och tack!
   Jag förstår vad du menar, det var många som sa detsamma till oss. Cararramarmor är känsligt men samtidigt så har den ett spräckligt mönster i sig själv. Personligen tycker jag att den är lika fin nu efter tre år och ett antal ”fläckar”senare. Det ser bara ut som stenen i sig tycker jag men det är ju en smaksak. Är man rädd för en lite flammigare yta så måste man nog ta något annat. Jag har inga problem med det men det beror på hur känslig man är. Älskar looken på köket så jag skulle välja samma igen om det är någon hjälp.
   Kram och lycka till!

 7. Hej Valerie Var fick du armatur ovanför köksbänken ? Tack.

  1. Det är en våg:)