Snart är vi påväg..

IMG_3641

Småtjejerna myser framför Pippi Långstrump innan vi ska åka. Dom har fått så himlans goa morgonrockar och pyjamaser från Beach House som verkligen är mjukast i världen!

Godmorgon söndag & resdag!!

Idag åker vi tjohoooo! Ska bli så mysigt.

Jag mår hur som helst lite bättre, ingen feber men tyvärr en ihållande trist hosta som vägrar ge med sig. Grrr. Tänker att den friska luften kanske gör susen??!..Jag tror det i alla fall för nu ska vi strax ge oss iväg och alla är så förväntansfulla och glada.

IMG_3636

IMG_3645


IMG_3647

IMG_3630

Packningen är snart klar…

IMG_3649

IMG_3646

Nej, nu är det bäst att jag skyndar på här. Måste sminka och klä på mig, barnen är redan påklädda så nu är det bara mammi som måste bli färdig:)

Vi ses i Hemavan!

Kram kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 kommentarer

 1. söta tjejer! kommer bli såå mys tror jag 🙂

 2. Alltså de är så söta dina tjejer!!!

  1. Tack söta du!

 3. Hej
  Jag trodde att det var lag på,att man ska upplysa sina bloggläsare att det är i samarbete med, dvs att du skriver att du är sponsrad av Beach House??Blir lite förvånad, du har ju inte verkat så köpt, förutom ditt eget märke fförstps??

  1. Hej Eva,
   Så här ligger det till, sådant som jag tycker om vill jag gärna tipsa om i min blogg och det inkluderar ibland andra varumärken. Om det är ett sponsrat inlägg markerar jag alltid det. Då står det Partner promotion högst upp innan inlägget.
   I detta fallet är det endast tycke för produkten.
   Må så gott!