Smygstart

IMG_9680

Hej vänner!

Hoppas allt är bra med er och tack för att ni tittar in och kommer med pepp, blir så glad ska ni veta.

Har idag smygstartat med att jobba lite i alla fall, vi har ju satt igång med att beställa tyger till nästa vår och det är så himlans härligt att se alla ljusa färger och nya mönster.

Tänk att snart kan man handla alla blommorna i buketten på bilden, tulpaner, påskliljor och videung! och om 1,5 vecka är vi inne i mars! Bara det!! Längtar till ljuset och våren verkligen är här på riktigt!!

Ok, dag att krypa upp i soffa med en kopp varm te med ingefära och kurera mig ordentligt för i morgon blir det jobbet igen.  Johan nattar Bianca så jag passar på att ha lite egen mamma-tid.

Kram och ha en fin kväll

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 kommentarer

 1. Härligt att du är bättre och kan börja jobba igen!
  Alla ser nog framemot ljuset och våren nu. Blir lika glad varje år när man ser att dagarna blir längre och längre. Det är jobbigt med mörkret tycker jag.
  Beundrar er i din bransch som ligger året före hela tiden tankemässigt. Jag har fullt upp och tänka på vårens mode! Ha ha!! Ha en skön kväll!

 2. Erika Jansson

  Hej! Måste bara berätta att jag lagade din boeuf bourgignon i helgen och den blev verkligen superb! När min son fyllde 19 fick han välja mat och då blev det din pankofriterade kyckling. Jag har lagat flera av dina rätter och de blir alltid så goda, så jag blir både glad och inspirerad när du lägger ut recepttips….fortsätt gärna med det! Tycker förövrigt att du verkar vara en väldigt rar och ödmjuk tjej!

  1. Åh vad roligt att höra!! Blir så glad av dina ord. Lovar att lägga upp mer så fort jag är på benen igen.. Stor kram

 3. haha men hallå! du är ungefär lika bra som mig på att va sjuk ;))

  1. Ja svårt! Var på jobbet i går men borde nog varit hemma i stället:( bakslag idag.. Nerbäddad igen. Phu