Dag 6

IMG_3342

IMG_3344

Biancas söta klänning finns hos The flagship company och är på på super rea just nu!! Verkligen prisvärd och fin.

Hej hej måndag!

Här kommer en hälsning från mig som fortfarande ligger nerbäddad med årets influensa som bästa kompis. Hahaha. Någon mer än jag som är hemma och sjuk? Det är inte klokt vad konstigt det känns att bara vila och inte göra någonting annat än att kurera sig. I helgen har jag ju haft sällskap av mina älsklingar men nu när måndagen kommer så är det så tomt och tyst här hemma.

Hittade dessa söta bilder på Bianca när hon kör sin lilla vagn, hon älskar att köra runt sin bebis i den och lasta saker av och på. Hon kan hålla på med det hur länge som helst och så leker hon mamma pappa barn. Hon är mamma och har en bebis i magen…sååå söt hon är mitt lilla hjärta!! Stoppar om sin lilla bebis, matar och tar hand om den. Hon är så spänd på att bli storasyster, det märks.

Ta hand om dig och ha en fin måndag nu 🙂

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

 1. Hallå! Vilken sötis till dotter du har:). Jo jag undrar var brickan är ifrån, den vita runda med små grå mönster? Du serverade födelsedagsfrukost till din make på den, vet du vilken jag menar? Krya på dig, kram

  1. Hej hej, ja hon e så go;) brickan du pratar om kommer från tine K och jag hittade den hos Inreda.com men det var ett litet tag sen.
   Håller tummarna för att den finns kvar

 2. men söta! Är kanske bra för dig att va hemma och tvingas vila nu med, även om det är trist 😉 kram!

 3. Åh söta Bianca! Har en jämngammal dotter (också född i juni) så känner igen leken! Brukar smyglyssna på henne när hon leker med dockorna, och hon pratar exakt samma med dem, som jag gör med henne! Så sött.
  Stackare, hoppas att du snart ska bli frisk! Hoppas iallafall du kan njuta lite av att ligga och vila, lite skönt när man är gravid iallafall kanske!
  Sov så gott, kram Sara