Vita Fede

IMG_3589

Mina smycken förvarar jag i detta smyckes skrin i pastellig hud/rosa ton från Svenskt Tenn. Älskar färgen som också känns så lyxig tillsammans med de guldiga detaljerna.

Godmorgon söndag!

Åhh vilket underbart och soligt väder vi vaknar upp till idag! Äntligen!

Hade ni en mysig dag igår med era nära och kära??

Vaknade och kände att febern hade släppt och att jag faktiskt kände för att gå upp, kanske det vänder nu..?? I alla fall så är det ett steg i rätt riktning. Hade en lite annorlunda alla hjärtans dag i går, spenderade den hemma i sängen-själv! Hahaha inte så romantiskt med andra ord. Men, min fina man uppvaktade mig med en present i form av detta snygga armband från Vita Fede, har spanat på detta länge och visste inte ens att han hade koll på att jag önskade mig detta. Så gulligt av honom.

IMG_3591

Det är alltså det guldiga armbandet som står upp, snyggt att ha tillsammans med min klocka och fler armband. Kommer att bli riktigt fint till sommaren!

IMG_3594


Idag kanske jag försöker mig på en liten liten promenad ut i solen. Känner att det skulle vara skönt att få lite luft , vi bor på gångavstånd till Karlbergs slott så kanske det blir en runda där. J och B ska på födelsekalas men för mig blir det återigen en dag i vilans tecken.

Ha en härlig söndag nu!!

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 kommentarer

 1. himla skönt att du mår bättre! äntligen kan jag tro 😀

 2. Wow! Vilket fint! Din man kan han 😉

 3. Tack för en underbar blogg!
  Måste bara fråga om smyckeskrinet är nytt! Så fint! Var inne på Svenskt tenn och tittade på urvalet. Det finns i färgen natur,är det det du har?! Måste absolut beställa ett!
  Må gott!
  Kattis i Göteborg

 4. Underbart armband och vad gulligt att han hade koll på att du önskade dig det. Extra kul att få när man inte tror att han vet. Ha en fin dag. kram Annika

 5. Så himla fint! Ska önska mig det smyckesskrinet från Svenskt Tenn när jag fyller år. 🙂

  Måste fråga vart det svarta läderarmbandet med guldnitar kommer ifrån?

  /Elin

 6. Söker ett sådant smyckeskrin om någon vill sälja sitt.. Kram