En smula ParisIMG_3575

Godmorgon alla fina hjärtans-vänner!

Happy Valentine till dig!!!

Tack söta ni för alla gulliga krya på dig hälsningar och pepp, blir varm i hjärtat av all er omtanke. Ligger fortfarande nerbäddad men tänkte att ni skulle få följa med mig en smula till Paris den lilla stunden jag han uppleva. Hahha. Var ju mest på hotellet och en snabb sväng till favorit varuhuset Le Bon Marché, det var allt jag orkade faktiskt. Men det var en strålande dag med sol och 11 grader. Hotellet som heter La Belle Juliette är mitt favorit hotell i Paris, så är du på väg dit kan jag verkligen rekommendera dig att bo där.

Det var dessutom tidig vår i Paris! Så härligt.


IMG_3571IMG_3569


bild 1 (43)IMG_3567


IMG_3576

IMG_3577

IMG_3578


IMG_3579

 Här är min underbara kollega och vän Sophia som jag så ofta pratar om här.. Det finns en jättemysig lunch restaurang i en ljusgård inne på Bon Marché dit vi brukar gå för att äta lunch.

IMG_3583

Mini baked alaska och en caffe latte med hjärtformat socker! Mmmm..

IMG_3587

Ha nu en mysig alla hjärtans dag och tänk på att kramas lite extra idag! Har fått en jättefin present av min älskade make som jag ska visa för er sen, blev så glad.

Ta hand om dig och dina nära denna kärleksdag!

Kram kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. åh vad vackert och typiskt parisigt 😉

  2. Du är ju för go du!!

  3. Åhhh sista bilden, vilken Pariskänsla!