Paris

IMG_3535

Bonjour!

Befinner mig just nu i Paris och har tillbringat hela dagen på tygmässan där. Har precis bäddat ner mig i sängen på vårt fantastiskt mysiga hotell men är så dunder förkyld att jag faktiskt inte kommer ihåg när jag var såhär dålig sist. Hosta, feber och allmänt dålig… Men vad gör man, kunde ju inte ställa in vår Paris resa direkt…Känns som att bebisen ska komma ut så fort jag hostar..haha.

Nu ska jag sova och hoppas att det blir bättre i morgon, jag är ju i Paris och då kan man ju inte vara sjuk 🙂

IMG_3558

Försöker se lite glad ut men den här dagen har varit så lång… Har på mig en superfin mamma skjorta från Hm, gravid jeans från Lindex och kavaj från mig 🙂 Bra preggo kombi..

Kram och gonatt alla söta!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 kommentarer

 1. Krya på dig och ta hand om dig <3

 2. Madeleine

  Du är alltid lika vacker – t.o.m. när du är sjuk! Hoppas du kan njuta av Paris ändå trots dumma förkylningen. Krya på dig nu och var rädd om dig och lilla maggen! 🙂
  Kram Madeleine

 3. om det är någon tröst så ser du himla fin och icke-sjuk ut iaf! <3

  1. Men åh, tack!! Vad du är snäll!

 4. Krya på dig! Typiskt att du blir förkyld precis när ni skulle på den resan. Men sjukdomar kommer väl sällan lägligt. Hoppas du känner dig bättre när du fått sova. Kram Annika

  1. Tack snälla söta ni❤️❤️❤️

 5. Hm låter inte bra att vara så där dålig,influensa? Tänk på att bebisen mår som du gör så VILA och KURERA dig! Kram

 6. Tack för en fantastisk fin blogg! Vilket är det mysiga hotell som ni bor på? Åker själv till Paris om två månader och det är ju minst sagt en djungel att välja på 😉 Krya på dig!

  1. Åh tack!! Vi bodde på La Belle Juliette helt underbart hotell. Ha en härlig tripp till Paris