Att drömma sig tillbaka.

IMG_5747

Gokväll!

En sak som jag verkligen försöker tänka på när det är kallt och ruggigt ute och man fryser ända in i benmärgen är att det faktiskt kommer en sommar. Tom snart!!

Jag samlar på mig de bästa minnena från den lite ljusare tiden på året och tänker tillbaka på dom, det funkar som motivation tycker jag. Tror att man många gånger fokuserar lite för mycket på här och nu ( inget fel i det egentligen) men om det handlar om sådant som man inte kan påverka så funkar det med att ta sig själv tillbaka till en plats och en tid när allt var härligt och varmt.

Som den här dagen tex, vi hade en hel dag till sjöss med svärföräldrarna och kom tillbaka hem väderbitna, rosiga om kinderna med ett leende på läpparna. Det är just en sådan dag. En enkel ledig sommardag ute i Stockholms vatten, lägga till vid Slipen, dricka ett glas iskallt bubbel och bara njuta av värmen. Det var ju en så varm sommar i år.

IMG_5719

Klappa en hund som låg på kajen…

IMG_5727

Och åka vidare..

Ett vykort från en härlig sommardag till er denna kalla vinterdag 😉

Nu ska jag tända en brasa och sjunka ner i soffan och prata semester med min man.

Kram från mig

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Hej! Tack för de sköna ovh värmande sommarbilderna. Här, strax norr om Göteborg är det också snöigt och kallt. Idag gjorde jag din goda pasta med räkor, kronärtskocka, chili mm och den är bara så god!
    Våra barn är vuxna och tonåringar men i torsdags flyttade vår valp Gibson in och det är underbart kul och gosigt! Lite som att ha en 15 månaders baby som redan går bra:))
    Önskar dig en härlig fortsättning på veckan! Nu är det bara 8 veckor kvar till påsk:)
    Kram Johanna