Soft start & lördag

IMG_3307

Godmorgon lördag!

Ledsen att jag inte tittade in till er i går men det blev en dag med datorn helt stängd! Skönt och ett absolut måste ibland..

Vår lilla minsting har också varit hemma med en ihållande förkylning och hosta så jag ville vara med henne. Nu har hon varit dålig en hel vecka och äntligen börjar hon bli bättre, hon har hostat sig igenom nätterna och vaknat hela tiden.. Men i natt gick det bättre och vi alla fick sova till kl 8.30!! Så lyxigt!!

Huuur mår ni???

Det är så kul när ni skriver till mig, har varit lite dålig på att svara er men jag läser allt och blir så himla glad ska ni veta!! Den senaste tiden har nog varit min mest hektiska någonsin men nu äntligen kommer det en lite lugnare period. Ska försöka hinna ikapp mig själv och landa, ibland kör jag bara på med det ena efter det andra och plötsligt är man slut i rutan 😉

I dag tar vi det riktigt lugnt här på morgonen men favoriten crepes alá banan och Nutella, såå gott och lyxigt. Gott bröd med pålägg som jag köpte på Cajsa Varg i går, fransk lyxig yoghurt och en nymalen god latte. Blickar ut över ett stort fång rosa anemoner som jag fick efter modeveckan av snälla modellagenturen Mikas och bara njuter…


IMG_3312

IMG_3314

IMG_3309IMG_3320

Nyvaken med min viktiga morgonlatte..

IMG_3331

IMG_3334

Älskar att duka upp massor av gott på helg morgnarna, bara sitta och njuta och äta läääänge. Prata ikapp allt man missat under veckan och bara vara.

Får se vad vi gör idag men det lutar åt att försöka få i ordning på våra skid garderober, för på sportlovet åker vi till Hemavan. Barnen ska få lära sig åka skidor för första gången och jag ska njuta av lugnet, luften och min familj. Längtar så mycket!

Ha en fin lördag nu!

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

11 kommentarer

 1. Ser både fint och gott ut! Gillar porslinet! Jag Uppskattar också helgfrukostar med familjen.
  Tyvärr hamnar vi ofta framför Nyhetsmorgon vilket också är mysigt
  Men man tappar tyvärr fokus på varandra och de viktiga samtalen!
  Hoppas det blir lite lugnare för dig nu så du får ladda batterierna

 2. Vad är det för smarrigt i dom små söta burkarna? Är det yoghurt?

  1. Ja, det är en fransk yoghurt! Supergod.

 3. Vilka mysiga kaffekoppar är det loppisfynd? Skönt med miljöombyte enda sättet att riktigt koppla av. Kram Pia

  1. Hej, det är ett porslin från danska Royal Copenhaguen, Musselman som vi har fått av Johans mamma!:) så fint!

 4. Hej Valarie, jag uppskattar det Du ger och delar genom din blogg. Såg på TV4 ett klipp med en piruett från ert kök, med din man och din yngsta dotter, såå fint och härligt. Graciöst utfört av din man och Bianca följde så fint…jag minns mina dagar på isen i havsviken och mina piruetter och konståk på amatörnivå. Önskar Er en skön och trevlig helg, kram från Ninni.

  1. Hahaha, blev själv väldigt imponerad måste jag säga! Visst inte vilka talanger dom hade.
   Kram kram

 5. For en fantastisk deilig forkost. Jeg fikk lyst til å komme på besøk til deg!
  Gratulerer med flott visning! Her var det mange plagg jeg kunne tenke meg. Jeg likte spesielt godt den grønne strikkegenseren. Perfekt til kalde vintre her i Norge. Jeg kikker ofte innom bloggen din. Det er så kjekt å følge med på små og store hendelser i livet ditt og alt du gjør. Ha en strålende dag!

  1. Hej hej,
   Kul att du följer med från Norge:)
   Ha en fin söndag!
   Kram

 6. Vilken idyllisk morgon! Önskar dig en toppen helg!

 7. gud vad din blogg är underbar. Så fina bilder!! älskar långa helgfrullar.