Att bli kär..

188

Jag är ju redan kär…i min man och våra barn…. men den HÄR! alltså, det vore en dröm att få lägga vår lilla prinsessa i den. Såå vacker! En växa säng från Juno står högst upp min önskelista just nu!

Godkväll,

Hoppas att du har haft en fin dag, här har det varit ett riktigt blask väder och vi har roat oss med att leta efter lite skidkläder men utan större resultat! Min man köpte däremot ett par snygga grå byxor på Lindeberg som han hade spanat ett tag efter.

IMG_0512

En mamma ledig jag och lilla B när hon var en liten plutt.

Hur som helst så har vi även  börjat att prata om vad vi behöver till den lilla som snart ska bli en del av familjen. Av erfarenhet så vet jag att man inte ska köpa på sig för många saker innan bebisen är här för det är en hel del man upptäcker att man inte behöver. Men, den här sängen måste jag ordna helt enkelt och är det någon av er kära bloggläsare som vet vart man kan hitta en så säg till. Har även tänkt köpa en babybjörn ( den ljusa tror jag) och en bärsjal. Tänker att bärsjalen blir perfekt till den varma sommaren.

Sen går jag även i vagn tankar och funderar över om en Britax kanske kan vara något. Vi har ju en Bugaboo sen innan men det kanske skulle vara roligt med en ny. Hrmmm. Lite tankar såhär på lördagskvällen!

Såg mig förresten alldeles nyss på SVT och gokväll ( finns även i play) från modeveckan. Blir alltid såå nervös när jag ser mig själv på Tv eller hör min egen röst. Fast kul att få vara med också såklart.

Kanske ni får se klippet i morgon 😉 Om jag vågar.. hihi.

Ha en fin kväll nu!

För det ska vi ha.

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 kommentarer

 1. Anna berg

  Fin säng det där 🙂 du hittar den på tex Länna möbler! Kram

 2. Den finns på Åhléns City, tips är att som medlem i Åhlensklubben, att använda deras rabattkupong för att få ett bättre pris! Mina flickor har varsin och de är verkligen ljuvliga, jag blir glad varje gång jag ser dem;)

  1. Hej hej, vad bra! Måste kolla upp det. Tack för tipset. Tycker att den är så fin

 3. Om det inte måste vara en Juno, så kolla på Sebra-sängen. Jag har en till min dotter, och är riktigt nöjd med den!
  Kram

  1. Åh, måste kolla upp!! Tack för tips

 4. Så mysigt att få drömma och planera och längta efter den lilla <3
  Kram och ha en fin dag

  1. Hello, ja, det är ju antagligen sista gången nu så lika bra att gå ”all in” 🙂

 5. Jag vill annars tipsa om en ergonomisk bärsele, superskönt att bära i. Sen kan man välja att bära på ryggen eller sidan också.

  1. Hej, ja, jag såg att som hade ett sådant! Ser så himlans bra ut tycker jag. Har fått ont i ryggen efter båda barnen förut så jagctror det blir ett sådant!
   Ha en fin dag nu!