En lördagens jag..


IMG_3135

Hello lördag!

Hoppas allt bra med dig och tuuusen tack för alla namnförslag!! det är så kul att höra vad just du tycker att hon ska heta, för jag måste säga att det är lite svårt den här gången. Vill ju gärna att det ska passa in med dom andra tjejerna på något sätt. Hmmm. Fortätt att höra av er i alla fall!

Sitter just nu på vår ”lilla” köksplats ( vi har ju en liten mysig sådan i köket) och väntar på att min hallon-citron glass ska bli klar. Köpte ju en glassmaskin till oss själva i julklapp så att vi kan göra egen smarrig glass så fort vi känner för det. Hela familjen är ju glassälskare så det var ju den bästa presenten till oss.

Har ni haft en bra dag annars?

Tog oss en sväng ut till Heron city för att se en familjefilm, Sune i fjällen. Har du sett den? Gillar Sunefilmerna och eftersom vi snart också ska åka till fjällen så tyckte vi att den ju passade bra. Förutom att Bianca hade myror i brallan under nästan hela filmen så gick det riktigt bra och Nicoletta gav den hela fem st N!

IMG_3134

Galet vad magen har växt de senaste veckorna, det är i alla fall nu ingen tvekan om att jag har en bebis där inne..Känner av massor av sparkar och rörelser mer och mer för varje dag nu.

IMG_3116

Inte helt lätt med kläder hela tiden heller, toppar är lättare än byxor i alla fall.  Älskar dessa svarta jeans från Lindex, dom har jättesnygga gravidkläder i sin webshop. Bla dom här som har en snygg coating på sig så att dom ser lite läderaktiga ut. Dessutom så är resåren fram bara lite i nederkant och inte över hela magen vilket gör att dom blir lite lägre i midjan.

Nu verkar glassen vara klar och alla är otåliga, bäst att ställa fram allt och ta lördag kväll. I morgon väntar jobb hela dagen för då ska vi prova alla plagg på modellerna och sy om det som inte passar. En lång men rolig dag. Inte många dagar kvar nu..

Önskar dig en fin lördagskväll!

Vi ses i morgon.

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 kommentarer

  1. Kiri är ett så fint namn!

  2. Hej Valerie!
    Era lediga dagar låter alltid så mysiga, så härligt att göra saker som passar för hela familjen.
    Måste säga att jag gillar din blogg starkt! Du verkar vara en oerhört varm människa, och också så härligt ”enkel” och ödmjuk. Så kul med en blogg som handlar om det jag verkligen gillar att läsa (mixen mellan vardag, inredning, mode, ditt jobb mm.) men som ändå inte blir skrytsam på något sätt!

    Stor kram, och fortsätt som du gör!❤️

  3. Håller ned dig Sara! Det är precis en sån här blogg jag älskar att läsa!

  4. Vera tycker jag är ett fint namn.

  5. Jag instämmer med Sara,det är en bra mixad blogg och du är en fin människa med fötterna på jorden och ödmjuk för livet. Fortsätt så och lycka till med visningen!
    Ha en bra söndag kväll!

  6. Vilken snygg kappa! Vart kommer den ifrån?

  7. Vilken fin scraf! Är den från årets/förra årets kollektion eller äldre än så?

  8. Ulrika Björk

    Hej!
    Jag undrar också över kappan, jättesnygg!