Elle-galan & röda mattan

DSC6941

Godkväll!

Har ni en fin lördag??

Här är jag lite seg och trött efter gårdagens gala ( hela veckan ha ju varit smått hektisk dessutom). Det är ju självförvållat men gud vilken kul kväll vi hade. Skönt att bara vara med vänner och slappna av…Det var ju Elle-gala på lyxiga Grand Hotell, mitt absolut favorithotell och det var glammigt och lyxigt på alla sätt.

Gick med mina vänner Nina och Anna vilket verkligen gjorde kvällen. Elle bjöd supergenegöst av allt från början tillslut med champagne, tre rätters middag och drinkar efter det. Var mest imponerad av dessertbordet som svämmade över av läckerheter! Allt var såklart jättegott men just nu står sötsaker högt på listan. Fanns dessutom massor av alkoholfria drinkar som jag kunde smutta på så det kändes nästan som vanligt.

_OS21062 (1)

Nina, Anna och lilla moi i mitten. Tack tjejer för bästa kvällen på länge!! Jag hade på mig en blå spets och paljettklänning från mig, är så glad att jag passade i något nu när magen växer och kände mig både bekväm och fin.

DSC7054

Hade ”stassat” upp några fina tjejer till galan, här i mitten oerhört duktiga och snygga makeupartisten Linda Hallberg.

DSC7206

Katarina Sandström till vänster som är nyhetsuppläsare på Svt.

DSC7288

Begåvade skådespelerskan Ellen Bergström som förutom att spela med i en ny film som släpps nu i mars, gör galna och roliga klipp på youtube som jag verkligen tycker att du ska spana in. Kul, snygg och galen tjej!!

DSC6947

Min fina vän och vackra sportjournalisten Anna Brolin med sin kollega Jesper hade jag också fått klä…( inte Jesper då såklart.hihi).

Ja, det har varit lite och stå i på sistone men det är ju sååå oerhört kul och smickrande när tjejer vill att jag ska klä dom!! Har ju skrivit tidigare att det verkligen är en av de saker jag gillar mest med med mitt jobb!

Nu ska jag mysa med min man och se en spännande film äta godis och bara vara.

Vi ses i morgon fina du 🙂

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *