Prepping for gala

IMG_3001

Hello!

Hoppas du mår bra idag denna fredag! Guuud så skönt med fredag!!! Det har varit en helt galen vecka men nu är den faktiskt över. Pjuh…Avrundar det hela med en gala då. Hahaha. I kväll är det nämligen Elle-galan på glassiga Grand Hotell och jag ska gå dit som ni vet. Så kul och faktiskt riktigt glammigt.

Funderar lite över vilken klänning det blir i kväll och det lutar just nu åt den här blå tjusiga saken som hänger längst fram. Har ju funderat på lite olika men nu tror jag att jag har bestämt mig. Håller tummarna för att min käre man kommer hem i tid så att jag kan få fixa make och hår..Har en del sömnbrist att täcka över…

IMG_3004

Vet inte säkert vilka skor det blir ännu, tyckte att det var ganska snyggt med ett par hudfärgade till det blå men det kan bli guld eller svart också..hmmm.

IMG_3007

Ha en fantastisk fredag nu vänner och njut av att ha hela helgen framför dig!

Nu ska jag strax börja fixa mig tror jag, är alltid för sent ute nämligen..

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. Du kommer bli helt smashing!!

  2. Wow, vill också gå på elle galan 🙂 ha så kul!! Kram Hanna