En vacker plats


 

IMG_2954

Hej vänner!

Som ni ju säkert förstått så är jag denna vecka ute på ett litet sk hemligt uppdrag och jag vet, det låter supertrist att inte kunna säga vad det är men jag har fått skriva på att jag inte får berätta. Men några små glimtar ska ni få ändå. I går var jag i alla fall på en så vacker plats ute på landet! önskar att jag kunde bo så alltid med havet och naturen så nära. Det är så enormt rogivande och härligt.

Blev en lång dag igår också och var inte i säng förrän efter kl 02.00 men jag vilar och tar det lugnt mellan varven så att jag inte ska bli allt för trött. Man går ju lite på halvfart nu när magen verkar vara inne någon typ av växtfas.. Herreguud vad den har växt! snart v. 25 i alla fall.

IMG_2948

Sista dagen på den här inspelningen och i morgon väntar fotojobb här hemma i lägenheten och tidningen Family Living kommer på besök i vårt kök. Roligt, roligt! Sen blir det gala på kvällen. Hahah. Den här veckan är lite av ett skämt!

Ta hand om er så ses vi snart igen.

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

 1. vackert minst sagt!

 2. Hejsan, tittade in i din butik igår och fann 4 st jättefina plagg som jag blev sååå nöjd med, dessutom 50 % off så då kunde jag handla allt annars blir det ganska dyrt om man vill ha flera plagg (och det vill man ju såklart)!:) Finns den typ lite zebrarandiga tröjan att få tag i den som du har på bilden, fanns endast stl 36 i butiken. Den är väldigt snygg:)
  Trevlig helg/kram Pia

  1. Hej hej,

   Åhh vad kul! men tyvärr så finns det nog bara den då..

   KRAM