Cozy time

IMG_2767

Hej söndag!

Här tar vi det  lugnt idag efter en middag på stan med vänner igår. Blir ju ganska så trött nuförtiden och märker att jag måste vila och sova lite mer än vanligt. Sen är det ju sådana tider just nu när man ska vila och ta det lugnt. Men, det var skönt att komma ut i den kalla luften och börja dagen med lite lek för Bianca. Det var friskt och skönt ute och solen lyste oss lite svagt i ansiktet.

IMG_2773

 Pappa fick vara passagerare idag..

IMG_2752

 Åt sen frukost på kaffeverket som jag tycker är ett av dom mysigaste fikaställena i Birkastan.

IMG_2755

IMG_2750

Med andra ord så tar vi det väääldigt lugnt i dag. Gissar att du gör det samma!

Ska städa lite i alla garderober och försöka sortera ut kläder som blivit för små ( även för mig nuförtiden hahah)så skönt att ha det fixat innan att skolan börjar igen och vardagen är här. Sen ska julen få flytta ut, granen har redan gjort det men nu tänkte jag ta bort allt annat också. En ren fräsch start på det nya året!

Efter det tycker jag att vi gjort oss förtjänt av en god söndagsmiddag och fortsätta lugnet som vi har här idag.

Lite lagom för en söndag som denna.

Kram till dig.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *