Familj, fräscht & snööö

IMG_2445

Härliga, härliga ledighet! och vi har fått snööö!! ok, inte jättemycket då men tillräckligt för att kunna åka pulka i Vasaparken.

 Hello lördag och dagen efter dagen efter dagen, kan man säga så???

Hej i alla fall!

Hoppas att du mår bra och har varit ute i friska luften. Efter ett par dagars degande här hemma var det nu dags att masa sig ur soffan för att njuta utomhus av några svaga solstrålar i ansiktet. Såå härligt med lite ljus, sol och vit krasande snö under fötterna. Äntligen tyckte barnen och kastade sig ut med kälken i högsta hugg.

Kändes skönt med all frisk luft men nu är vi hemma igen alldeles varma och röda om kinderna och mätta efter lite god mat. Inte julmat då utan något mycket fräschare för nu är vi sugna på att äta annat än sill och skinka.

IMG_2451

IMG_2462

IMG_2438IMG_2394

Man blir hungrig av att vara ute så en lätt panko-friterad kyckling med en ananas och chili salsa satt som en smäck!

IMG_2395

IMG_2397

Fräscht och gott. Nom nom.

Nu har vi återigen bänkat oss i soffan framför brasan och planerar för kvällen. Blir nog en lugn kväll för oss med film och godis, är man ledig så är man!

Ha en fortsatt fin dag och kväll.

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. Så fina bilder. Och visst är det mysigt med snö. Det blir så mycket roligare för barnen. Chili salsan ser fräsch och god ut. Ha en skön lördag. Kram Annika

  2. Åh det där lät gott!! Så härligt med lite vitt på marken så man får lite mer ljus iaf, blir såå trött av det ständiga mörker. Vilja fina bilder på er!
    Kram

  3. Kan inte du delge recept på det, merci beaucoup!