Nu e det jul..


IMG_2270

Hemma hos mamma och pappa igår. Hela tjocka släkten sitter och tittar ut över havet och båtarna som sakta glider förbi som små ljus-skepp..! Det kom snö också till barnens förtjusning och det var bara så vackert. 

IMG_2253

Vi börjar dagen med kaffe och hemmalagade smaskiga kakor och annat gott som mamma lagat!

Heej och god jul till dig!

Hoppas att du mår bra och har du haft en fin julafton. Här är vi fortfarande mätta efter gårdagens maffiga julbord men guuud så gott det var. Min mamma är ju superduktig på att både laga gott och att få till det vackert och så frestande att man inte kan låta bli. I går firade vi hemma hos min mamma och pappa och vi var 25 stycken med alla barn! Vi är en stor släkt och nu när alla har barn och respektive så växer den hela tiden.. Det är kul att vara många.

Har en riktig hemmadag i dag, juldagen är ju precis som julaftonen på sitt sätt en riktig familjedag fast idag är det bara Johan och barnen. Vi leker med alla barnens julklappar, smaskar i oss god choklad och tittar på film nerkrupna under täcket.

IMG_2354

Förväntansfulla och kanske lite rädda för tomten.. Förstår precis den känslan, det är en ganska högljudd och skräckinjagande tomte vi har. Barnens klänningar kommer från How to kiss a frog som har så fina barnkläder!

IMG_2334IMG_2246


IMG_2247

Mamma hade dukat så fint med murgröna och vackra vita hyacinter, enkelt och vackert i gröna och vita toner.

IMG_2316

Fina detaljer överallt

IMG_2379

Så mycket gott! Vi började med mammas goda sill sen vidare till lax (som vi hade gjort) löjrom, hummersoppa med pilgrimsmussla, anka och sen vidare till skinka, köttbullar och hela baletten. Japp ni kanske förstår att vi är mätta idag.


IMG_2386


Nu ska jag krypa ner i soffan med en god film bredvid min stora tjej.. Bianca och pappa J sover en stund så det är lika bra att passa på att vila innan vi ska leka vidare.

Kram kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

 1. Joyeux Noël! Åh så fantastiskt magiskt vackert. Älskar din stil o inredning och ser du fått känsla bland annat från mamma. Gud så vackert.
  Kram kram

  1. Hej Nina,

   God Jul till dig också!! Vi är hemma hos min mamma och pappa, så du såg rätt 🙂
   Kram till dig