Vackra klappar!

IMG_9906

Godmorgon söndag!

Visst är det kul att ge bort vackra julklappar? Tycker att det är lite av tjusningen med det hela. I vissa butiker får man superfina klappar inslagna vilket klart är väldans praktiskt. Då slipper man stå i timmar och packa in själv. Sen är det kul att ha några att slå in själv och det finns massor av fint att göra och mysigt att pyssla med.

Det första man ska göra är att välja färgtema. Jag har valt, grått i olika nyanser, vitt, svart, randigt och lite rött. Sen är det bara att slå in och testa sig fram vad som blir finast. En annan sak som är bra om man vill få till fina klappar är att välja fina band och kort som man sätter på. Klisterlappar i all är och visst funkar det till barnen men det blir lite extra fint med kort. Pappret och de tunna banden har jag köpt på Granit, även korten finns där.

 Ha en fin 4e advent!

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Finfint! Tack för alla tips./Hälsning från ett Luleå i vacker vinterskrud. Juligt värre här!

    1. Åh vad mysigt med snö!!
      Kram kram