Workin´

IMG_9845

Här är jag och min lilla bula, nu i v 20, utanför hotellet i Zagreb redo för en dags jobb! Känner mig lite lurig och glad här;) och aningens trött faktiskt..därav mitt galna leende! Sover alltid lite konstigt när jag är utan min familj är ju van att bli väckt på natten. Hahah.

Hello torsdag!!

Sååå nu är jag äntligen hemma igen, det blev ju en superlång dag igår också och sen fick vi skynda iväg till flygplatsen. Älskar flygplatser när det är jul, folk som reser hem eller ut i världen på spännande platser. Dessutom är det så fint med allt julpynt överallt, känns speciellt på något sätt. Landade i Stockholm efter midnatt, blev hämtad av min man och åkte sedan hem och kröp ner bredvid min varma lilla gosa.

IMG_9868

 Nålar, provar och ändrar..

IMG_9846

Älskar detaljerna på den här tröjan!

IMG_9869

 Det är så roligt att stämma av det sista på plaggen och få se allt klart. Det är nästan något magiskt över det..

IMG_9864

Idag blev det också klart med visningen, tiden, dagen, platsen osv. Så himlans roligt! Skönt att allt blir klart innan jul man behöver några dagars paus i allt nu. Det blir som sist på Berns med det kommer att vara med en liten tvist..

Känns som att det kommer att bli ett fantastiskt nytt år!

Strax blir det dagishämtning och mys med min lilla tjej som jag saknat ihjäl mig efter.

Kram på er

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Vad din du är med ”bulan”!
    Finns den där tröjan i butik nu? Jättefin!

    Kram!

    1. Tack tack! Nej, tyvärr den är slut.. Fanns inte så många. Kram v