Lucia-lördag

IMG_9682

God luciamorgon!

Hoppas att du har haft en mysig start på dagen, först av alla smög jag upp, tände ljus och dukade fram lussebullar med färskpressad apelsinjuice till barnen sen gjorde en kopp av mitt favorit-te till mig själv. Mysigt med dessa helgmorgnar tycker jag. Speciellt nu på julen med alla högtider också.

Idag väntas dansuppvisning och sedan bio för Nicoletta och en en kompis, det är Tingeling och önskedjuret som har premiär idag. Gissa om de längtat!

 

IMG_9727

Hon har verkligen blivit duktig min stora tjej, rör sig graciöst och man märker att hon har blivit stor för nu följer kroppen med dit hon vill. Hon svävade förbi oss på dansgolvet som en riktig ballerina!

IMG_9728

Önskar dig en fin fin lördag!

Nu ska det pyntas gran och slås in paket här.

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Så otroligt fina barn du har. Trevlig helg från ystad

  2. Ser ut som en idyllisk Lucia frukost..