Hur det är egentligen…

_VIP7458

Hej på er!

Hoppas allt bra idag, nu är det snart helg igen och julen närmar sig med stormsteg. Idag efter jobbet är det är lussefirande på dagis och bullbak med vänner i kväll. I morgon ska min stora tjej vara med i luciatåget i Gustav Vasa kyrkan. Hon har övat i flera veckor lilla gumman och önskat att det var hon som fick vara Lucia (det blev en annan flicka i klassen när dom lottade..men så är ju livet). Hur som helst så är det stämningsfullt och otroligt vackert med alla små söta barn som ska lussa för oss.

_VIP7520

Foto: Ulrica Thuresson

JACKA Valerie ( från i somras)  // TRÖJA Davida // LEGGINGS Valerie

Tiden springer iväg just nu..

Oftast så är man ju mitt uppe i sitt liv, det är deadlines, möten, beslut som ska fattas och nya kreativa lösningar som ska genomföras. Men, när jag träffade ett gäng tjejer på en AW förra veckan fick dom mig att vakna upp. Vi satt och pratade om ditten och datten och jag beklagade mig över en fabrik som inte sytt på ett sätt vi ville sa dom, ”men, du måste berätta mer om sådant där på bloggen, många tror säkert att du bara sitter & skissar och sippar champagne..” Ja, du förstår hur jag menar..

Hahaha, skrattade jag och tänkte att det tror väl folk ändå inte. Men, ”jo, det gör dom säkert insisterade tjejerna” . Vet egentligen inte helt vart jag vill komma med detta annat än att det inte alltid är som det ser ut att vara. Jag vill ju också berätta för dig om allt som händer här i min karriär men ibland är det svårt att förmedla.

Skulle nog säga att det på sätt och vis är som att driva vilket mindre företag som helst som konstant letar marginaler och sätt att spara in pengar. Man måste tänka ekonomiskt men ändå framåt, ligga steget före men trots det i tiden..

Varje dag är en utmaning även om det finns dagar som också flyter på utan några större incidenter. I bland så måste jag bara skratta och tänka att man kommer långt med envishet och att aldrig tappa siktet på målet. Det är min övertygelse att det är så man kommer dit man vill..

Att få jobba med sitt drömjobb är fantastiskt men också pressande och utan tvekan mitt livs största utmaning.

Kram till dig!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

 1. God morgon <3 Vilka fina bilder.
  Visst är det så att man oftast skriver om det som är bra och fungerar. Men ibland är livet upp och ner *haha* Samma i min blogg, man skriver om det som är bra. Är så mycket som händer ändå i världen att jag vill lyfta fram det positiva. Kramen fina du <3

  1. Hej hej,
   Tack snälla du! Ja, visst är det så, man vill ju helst förmedla allt som är enkelt och bra och jag tror på att tänka ljusa tankar. Men livet är ju upp och ner för alla och på sätt och vis är ju det bra. Annars vore ju livet slätstruket och likadant hela tiden. Ibland lyckas man ibland inte, det ingår liksom i livets regler.

   Ha en fin fredag!