Veckans tre julklapps-måsten (för honom)

50147536ef_16_rl

Armband

Älskar detta armband från Bottega Veneta, tycker att det är snyggt tillsammans med klockan. Jag tycker att det är manligt och stiligt när killar har armband. Speciellt ett så här snyggt (sen kan ju du också låna det..hihi).

Hej fredag!

Så var det fredag igen med hela långa helgen framför oss. Mysigt! I morgon ska vi stöpa ljus här i huset med hjälp av några grannar som kan det där. Barnen är superpeppade och har tjatat ihjäl sig och frågat hela veckan ”nääär ska vi stöpa ljus”??? Har aldrig gjort det förut så det ska bli spännande, har sett jättefina kransar som jag har tänkt försöka mig på.

Vi ska också göra julfint här hemma för i helgen är det ju första advent och då vill man ju ha den där julstämningen. Jag  har redan köpt lite fina blommor men nu ska det upp mer saker..

Sen är det ju det där med julklappar och nu tänker jag på klapparna till maken eller pojkvännen..är det någon av er som har börjat med inköpen ännu? Älskar att komma på den där perfekta klappen men det är så svårt. Speciellt när man har varit tillsammans ett tag och redan gett varandra det mesta.. Hmmm, men jag har i alla fall några tips till er.

Parfymen

Tycker att den här parfymen från Hermes doftar så gott och jag vill kramas med min man hela tiden när han har den här på sig! Alltså är det den perfekta julklappen 😉 

nd.6063atn1024_redwingmoc

Skor

Vad är snyggare än ett par ordentliga kängor? Hittade dessa på nätet från Moc toe och gillar dom skarpt!

Tänkte komma med fler julklappstips under hela december så håll utkik här om du saknar inspiration. Ha nu en fin fredag vänner så ses vi snart igen!

Ciao!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. Jaaaa tips till Honom. Hurra precis vad jag behöver. Give me more 🙂 tack!! Kram Nina

  2. var köper man den parfymen??

    1. Den finns på NK i Stockholm vet jag men även på alla flygplatser.

      Kram V