Fullt ös..

IMG_9248

Hej hej,

hoppas allt är bra!

Här är det på topp och på vårt kontor just nu är det full rulle med shopping-glada tjejer. I dag och i morgon har vi ju vår sample sale där vi säljer ut äldre modeller, prover som aldrig kom till produktion och annat spännande. Man kan verkligen fynda! Kanske du kan hitta några bra julklappar 🙂 Vi finns på Tyrgatan 4 i Stockholm och håller på till kl 18 idag och i morgon.

IMG_9267

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. Nu får du inte skriva mer om denna härliga utförsäljning. Jag blir bara ledsen för att jag inte har möjlighet att fynda. Eller avundsjuk kanske på alla som är där. 😉 Skämtar bara, jag får glädjas med alla som får fynda istället. Ha en fin fredag. Kram Annika

    1. 🙂 Du får komma nästa gång! eller skicka någon du känner.. Hihi

      Kram

  2. Ja, får försöka göra det. Eller bara blunda när du skriver om dessa utförsäljningar. 😉 Kram