Åhh nooo

IMG_9223

Min fina fina amaryllis…

Godmorgon!

Wow, vilken dimma det är! Vaknade upp och kunde inte se huset på andra sidan gatan…barnen blev glada och trodde att det hade snöat men tyckte sen att sen att det var spännande med dimman också. Var ju som att vara uppe bland molnen..

I natt vaknade jag av att jag absolut var tvungen att gå upp och kissa, jag låg så länge jag bara kunde och höll mig men sen var jag trots allt tvungen att gå upp. När jag väl var uppe blev jag även akut hungrig och började rosta mackor och dricka äppeljuice (har fått världens cravings efter just det)! Sätter mig vid matbordet och får världens nysattack, ögon och näsa vägrar att sluta rinna. Har känns lite samma under frukosten med Malin Wollin men tänkt att jag nog var trött.

Så kom jag på det! Jag är nog allergisk mot Amaryllis!!!! Ohh Nooooo. Jag som älskar dessa blommor och har en stor bukett på bordet som precis slagit ut!

Är någon av er allergiska emot det??

Önskar er en fin dag.

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 kommentarer

 1. Hej,
  När lanseras din brudklänningskollektion?

  1. Hej hej,

   Den finns till beställning i vårt showroom från februari när det gäller vissa klänningar. Enklare klänningar säljer vi i butiken dom är också billigare.
   Önskar dig en fin fredag!

 2. Jobbigt med allergier. Är själv allergisk mot just de eukalyptusblad som du har i amaryllisbuketten. Pröva att nypa bort pistillerna med ett fuktigt hushållspapper..

  1. Blir nog till att testa detta! Vill inte slänga ut mina skönheter. Kram

 3. Stackare, vet inte om det funkar men du kanske kan klippa bort ståndare/pistill/ellervaddetnuheter? Så att bara blombladen är kvar?

  1. Ja, villet bra tips!! Ska prova. Kram