En dag går så fort..

IMG_9246

 Hello!

Hoppas att du haft en fin dag! Här har dagen sprungit iväg med olika intervjuer och möten. Dagen startade jag först med att äta frukost hemma hos mig tillsammans med en av dom roligaste tjejerna jag träffat på länge, Malin Wollin. Denna galna/ brilljanta tjej håller just nu på att spela in ett program som ska gå på familjeliv.se och där jag fick vara med som gäst, två gånger dessutom!! Såå kul lovar att lägga upp avsnitten här i min blogg när dom är klara. Kan även tipsa om hennes nya bok ” En mamma blir till” som är såå sjukt kul och träffande att jag skrattar högt för mig själv när jag läser.

bild (50)

Var sen i butiken på Mood för att göra en intervju för AMf s tidning för att sedan åka tillbaka till kontoret och göra ytterligare en intervju för tv programmet som jag ska vara med på. Så, phu..det blev en hektisk dag med massor av prat men riktigt kul också.
bild (49)

Snart dags att hämta på dagis och skola!

Ses snart.

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

 1. Hej,
  Jag undrar vad du använder för locktång? Använder du några stylingprodukter när du lockar/plattar håret?
  Kram Ida

  1. Hej Ida,

   Jag har en vanlig platt tång och locktång som jag köpt på Åhlens. Har alltid i en skyddande produkt från Moroccain oil som är jättebra!
   Kram