Mina älskade små tjejer!

IMG_8255

Tjohoo!

Idag är båda mina älskade småtjejer tillsammans igen för efter skolan kommer N tillbaka från sin pappa vecka. Ska bli skönt att ha henne hos mig igen. Längtar!

IMG_8262

Det är helt otroligt vad stor hon har blivit och så snabbt det gick! Hon föddes ju nyss..!!

Nästan som att ha en liten tweenie hemma är denna 8,5 åring( vi kallar henne även för ”stampe”) för det stampas en del i golvet när man inte får sin vilja igenom. Det var någon som sa att dessa envisa starka viljor är sådant som man som förälder tycker är jobbigt men som är värdefullt som vuxen. Så bra sagt tycker jag, så har du en egen ”stampe” hemma så vet du att det faktiskt är ganska bra.

Nu håller vi på att packa upp till lagerutförsäljningen och jag hittar så mycket fina saker som jag helt glömt bort att vi hade. Glöm inte att titta förbi på torsdag och fredag om inte annat för att säga hej till mig kanske!

Nu blir det några timmars jobb till och sen blir det att hämta N för att lämna på kören som är varje måndag.

Kram kram i mörkret!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. När jag var liten kallade mina föräldrar det för ”stampebenet”….och ja,det behövs allt och särskilt för tjejer kanske?

    1. Hahaha, ja, visst gör man!!

  2. Känner igen det där med att stampa i golvet *haha* har haft det så här med, gärna stampande ordentligt i trappen upp så det verkligen hörs *haha*
    Kram och ha en fin dag <3