Min look

_VIP5675låg

_VIP5693

Foto: Ulrica Thuresson

Hej hej!

Äntligen så var det fredag igen och helt galet vad den här veckan gick fort! Vi kom ju hem från Dubai i söndagskväll och sen har tiden bara sprungit iväg.

Tänkte visa vilka produkter som jag använde på dom här bilderna så att du också kan göra samma hemma.

IMG_8625

När det gäller håret så använde jag både en platt tång och en locktång. Först plattar jag till det för att sen locka lite slarviga lockar. ”Dryclean” sprayen från lernberger Stafsing använder jag för att ge stadga och avslutar med hårspray från Exit.

Det absolut första jag gör innan lag lägger en makeup är att fukta huden i ansiktet. Jag använder ekologiska produkter från Estelle & Thilde.


IMG_8627

 Läppstift från ( Tom Ford) och ett snyggt rosa glans från ( Rituals) som jag använde

IMG_8630

 Jag börjar med underlagscreme ( Mac) och en concealer ( Elisabeth Arden Nutritive) som jag masserar in med en fast borste. Tycker att det ger bäst resultat.

Därefter markerar jag ögonbrynen med en skugga och pensel från ( Anstasia Beverlyhills) Jag lägger high lighter på kindben och under ögonbrynet ( face) och skuggar sedan med en ljus pärlemoaktig skugga längst in vid ögat därefter jobbar man med penseln runt globen med en mörkare skugga.

För att markera kindbenen och pannan använder jag ett sk bronzing puder från ( Nuxe) som jag pudrar runt hårfästet och längst bak på kindbenen och runt ansiktet. Sist avslutar jag med sk nyponkinder med ett rosigt rouge från ( Chanel)

Jag fixerar ögonbrynen med  browgel ( Eyeko) och målar fransarna med mascara från ( PUR)

IMG_8632

Japp, det var det 🙂

Har du någon fråga är det bara att fråga på, kanske jag missade något.

Ha en fin fredag nu!

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 kommentarer

 1. Så bra inlägg! Sånt här älskar jag. Tycker verkligen din blogg är så bra!
  Ha en fin dag! Kram

 2. Vackra du!! Tack för tipsen, vi vill ju förstås alla blir lika vackra som du. Ha en fin helg! Och vad kul att ni får en tjej till. kram Annika

 3. Ann-Louise

  Älskar Tom Ford. Vad heter den färgen?

  Grattis till en flicka till! Vi är fyra tjejer i min familj (tvillingar en gång)

 4. Tack för bra inlägg! Gillar verkligen din blogg!
  Läppstiftet från tom Ford vilken färg el nummer är det?
  Tack!

 5. Hej, jo jag undrar vad rouget och high lightern heter?