Vill ni veta vad det blir….?

itsagirl

 Och jag skuttade högt vill jag lova! och tänka sig att jag vid denna tid som bilden ovan togs nästa år är trebarnsmamma till tre flickor.

Det blir nämligen en tjej till, tjohoo!

Johan ropade först ut ”neeej”,  men skrattade sen och sa att det såklart var kul med en tjej till och att han nu hade ett helt entourage av tjejer. Sen svammlade han om något nunnekloster..hmm..haha

Men lite skönt är det ju, vi vet hur det är att vara flickmamma/ pappa med allt vad det innebär samtidigt som att en potentiell pojke nu slipper gå klädd i klänningar och åka runt i rosa åkpåsar. ( Hade en rosa period när äldsta dottern Nicoletta kom som jag nu bittert ångrar;) även om rosa är fint så vill jag nu ha andra färger på Bianca.

_VIP5573

Älskade barn..tänk att jag nästa sommar kommer att ha tre små flickor, vilken häftig och fantastisk känsla det är. Jag är själv uppväxt i en syskonskara med tre systrar och även om vi bråkade mycket när vi var små så var det också såå kul. Framförallt nu när vi alla är vuxna och kan träffas som vänner så har man alltid ett speciellt band vi tjejer emellan.

Nu vet du.

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

16 kommentarer

 1. GRATTIS!!! Jag har också två systrar och det är ju ungefär HUR KUL SOM HELST! Girls rule.. 😉

  1. Jaaaa så roligt!!!! kramar

 2. Wow vad kul!! Ett stort grattis till er alla! Kran

 3. Mitt allra största Grattis! Så underbart! All lycka fortsatta tiden. Kram

 4. Kristina

  Hej! Så skoj, jag har också tre tjejer, underbart!

 5. Grattis till tjejen 🙂 Min kusin kollade också upp vad hennes andra barn skulle bli och det skulle bli en tjej till för deras räkning men se ut kom det en liten kille 😀 Så vem vet din man kanske har turen på sin sida 😉

 6. Grattis Valerie o Johan o storasystrarna också. Livet som trebarnsmamma är underbart. Three is the magic number.♡♡♡

 7. Grattis!!

 8. Åh stort Grattis fina Valerie med familj! Så underbart:) Jag har också tre flickor och en liten i magen som vi ännu inte vet om det är en flicka eller pojke(är i vecka 11). Kram Sofia

 9. Tack alla ni för era gulliga hälsningar!!
  Kramar

 10. Hanna Olson

  Grattis

 11. Stort GRattis till er alla 4.
  Så roligt med triss i flickor

 12. Stort Grattis! Jag har också tre döttrar och det är toppen! Min äldsta heter Bianca, döpt efter en gymnast. Lycka till med allt. Kram Lina

 13. Så roligt! Jag har 3 tjejer som jag är väldigt stolt över. De är idag 25, 23 & 20 år och har en väldigt bra syskonrelation. I helgen åker jag & mamma till Stockholm för att hälsa på min mellersta dotter. Ska bli en riktigt mysig ”tjejhelg”. Kram från Borås & Agneta

 14. Grattis till er : )

 15. Åhh grattis! Vad roligt! ♡♡♡