Mer Mama

IMG_8954

 Det fanns pyssel till barnen i form av strössel och pärlor för att dekorera muffins. Gissa om dom älskade det!

Godkväll!

Nu är jag hemma igen och tänkte visa lite mer från igår. Vi hade en superkul dag och barnen hade verkligen såå roligt och busade massor och lekte med varandra. Nicoletta hade längtat efter att få träffa Liv som är Hanna Graafs dotter och dom röjde gärnet i flera timmar, blev trött bara av att titta på 🙂

IMG_8971

Här blir jag och ”bulan” fin..magen ser ut som en liten bula tycker jag. Hahah, inte så mycket där ännu att man verkligen är säker på att jag är gravid. Gäller att blåsa ute den ordentligt, lite motsatt mot vad man brukar göra.. Hihi.

IMG_8989

IMG_8955

 Hanna och Vida blir fina..

IMG_8964

IMG_8985

 Vackra Frida Fahrman med min lilla B och sin Nils..

IMG_8993

 Nicoletta och Liv

IMG_9038

IMG_9046

IMG_9079

Det var en väldigt lyckad dag och barnen var glada hela tiden vilket var det viktigaste. Det var kul att träffa alla ”supermoms” tycker  verkligen att alla som var med på visningen är Årets Mama, nästan alla egna entreprenörer med ett eller fler barn. Grymma och inspirerande tjejer allihop!

Ha nu en toppenkväll, själv ser jag fram emot att se ett avsnitt av Homeland. Så galet spännande!! Tror jag ska göra mig en kopp varmt the nu och tända några ljus och ha det lite mysigt här i mörkret.

Kramar

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Golden girls! 😉