Mama visning


unnamed

Hello tisdag!

Hur mår du idag? Här är vi glada men lite trötta, gick ju Mama-visningen igår och hade precis kommit hem från Dubai så vi var några timmar fel i tiden. Barnen var glada och stimmade runt så mycket och lekte med alla barnen som var där. Lovar att visa lite mer bilder sen men jag glömde sladden till kamran hemma så det får bli lite senare. Här är i alla fall jag men tjejerna på catwalken igår.

IMG_4895

Busungar!

Vi ses igen lite senare.

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

 1. Kære Valerie,
  Jeg elskar din blog og tycker rigtigt mycket om dina klæder! Spænnande at folje dit liv som designer og se dit mærke væxa…Vi er en nystartad dansk blog, som recenserar skonhedsprodukter. Vårt mål er att vara så rattvisa och arliga så mojligt och spara våra læsare både tid och pengar.. Om du har tid att kolla in vår blog skulle vi bli valdigt glada: https://beautytruuth.wordpress.com/ / Mary B

  1. Tack snälla du!
   Ska spana in er blogg, tycker också att det är viktigt att vara ärlig med vad som är bra och inte:)

   Kul att ni har hittat hit från DK och stort tilllycke med bloggen.

   Kram V

 2. Tack sode snælle Valerie for ditt svar:)