So lovely

IMG_8652

Kvällens ”preggo” oufit i lösa sidenbyxor med broderad topp, allt från mig.

 Hello!

Här är jag påväg ut i går kväll! Hoppas att ni har det fin fint därhemma.

Här är det helt fantastiskt och vi njuter av att vara tillsammans, hänga på stranden och bara ta det lugnt. I går kväll var vi i Souk Madinat som är ett jättemysigt ställe här i Dubai. Lite som Dubais Venedig som man absolut inte får missa när man är här. Man kan åka båt eller bara promenera runt alla mysiga restauranger och uteserveringar. Överallt är det ljus tända och stämningen är väldigt arabisk och genuin för att vara i ett ”nybyggt” Dubai.

IMG_8675

Har massor av fina bilder att visa dig men nu måååste jag gå ner till playan för att njuta av dag två på semestern! Solen strålar ute och det är redab 30 grader. Inga tjocka kläder och slaskigt väder här inte;)

See U.

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

 1. Ciao! Finns det nånstans att få tag i den vackra toppen?? Kram Pia

  1. Hej Pia,

   Kanske, den var från förra sommaren men kolla rund bland våra återförsäljare finns på hemsidan http://www.valerie-stockhol.com eller där i vår shop.

   Kram kram

 2. Elle Eliasson

  Hej!
  Detta är min första kommentar i en blogg någonsin:) Först, stort grattis till graviditeten!!
  Sedan till min fråga. Jag har tidigare sett bilder på din lägenhet och är helt förälskad i mattan ni har i vardagsrummet. Vart kommer den ifrån?
  Stort tack för en bra blogg!
  Hälsning, Elle

  1. Hej Elinor,

   Vad kul att du tittar in här:) Mattan har jag köpt hos Carpetvista och alla mattor där är unika så det finns alltså inte någon som är exakt som min. Dom har jättebra support där så ring och fråga efter en som liknar.

   Kram och lycka till!