Ett litet tips

livly

Hej igen!

Har precis kommit upp på rummet för en liten paus från solen. Lovar att ni ska få se massor av bilder härifrån väldigt snart, här är heelt underbart!! Men nu tittar jag bara in en snabbis för att att tipsa om Livlys outlet som har öppnat i Haninge på Hantverkarvägen 23C. Hade gärna åkt dit själv på lördag men jag är ju här och har det bra! Hur som helst så är det öppet alla lördagar fram till jul så jag hinner sen, men jag ville bara tipsa alla er söta om detta.

Dagens lilla tips alltså 🙂

Kramar

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

 1. Tack för tipset!
  Vad härligt för er att komma iväg och njuta och ladda batterierna 🙂
  Vad snygg du är i håret!! Måste höra med dig jag är lika gamal som du och jag har börjat gå åt det mörkare hållet ( alltid varit blond) och nu märker jag att jag börjat få gråa hår när utväxt blir, märker du av det och hur ofta gör du utväxten då?
  Ska bli jätte kul att se alla härliga bilder från resan!
  Kram

  1. Hej Ulrika,

   Ja, så skönt!
   Tack för komplimangen också 🙂

   Mitt hår är kanske lite blondare än det jag har nu så några grå hår har jag inte fått. Men, jag tänker att det borde funka att färga dom med eller? jag fixar utväxten ca en gång var 3e månad. Det håller väldigt bra såhär 🙂

   Kram V