En natt att njuta av


Pool

I den här bassängen simmade vi kring öppna eldar och levande ljus, otroligt stämningsfullt och vackert! Längtar redan tillbaka.

Hej hej,

Har ju glömt att berätta för er om den härliga spa-natten som jag var med min vännina på för några dagar sedan. Eftersom jag är gravid så somnar jag innan kl 22 varje kväll och ”nattdoppet” på Grand Hotels spa skulle börja kl 22.30. Men, vi höll oss vakna (min vän är också gravid) och hade en underbar natt. Perfekt att göra tillsammans med väninnan eller kanske på möhippan för vi fick vår egna lilla avdelning och kunde göra olika behandlingar själva som ansiktsmask, peeling och hårmask. Det doftade så ljuvligt överallt att jag ville aldrig gå hem! Om man ska gå på spa i Stockholm måste jag säga att detta ställe är det mysigaste av dom alla. Lugnt och fridfullt.

bild 1 (40)

Det var så mörkt och mysigt med alla ljus men det gick inte så lätt att ta bild…

bild 5 (15)

Efter väldoftande bad och oljor vandrade vi iförda morgonrockar upp en våning bland levande ljus där vi åt raw-food buffé och drack nypressade nyttiga juicer. Har inte provat en hel buffé med raw-food tidigare men det var otroligt gott. Framförallt rawfood-bollarna som vi nog kunde ätit hur mycket som helst av. Tänkte testa själv så recept kommer här i bloggen.

Galet vad det är skönt att gå på spa så här års!!! Synd att man måste vara lite försiktig med vissa behandlingar nu när jag är gravid, men det är mysigt ändå.

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

 1. Det lät och ser väldigt mysigt & fräscht ut!

  Skönt att skämma bort sig en stund.

  Kram & ha en bra dag!

  1. Hej hej,

   Ha en fin dag du med! och tack för att du tittar in här hos mig:)
   Kram

 2. Låter som en helt magisk kväll!
  Ska ta med mig mannen och gå ner dit så snart vi kan. Ska bara amma klart Mini först 😉 så att barnvakt kan fixas. Men sen känns spat på Grand som en toppide när man vill unna sig en mysstund. Tack för tips ! 😉 Och tack för en härlig och ärlig, inspirerande blogg!
  Kram