En händelserik vecka

bild 2 (36)

Hej hej,

Just den här veckan har varit en väldigt händelserik vecka för mina klänningar. För er som följer mig på instagram så har ni kanske sett att dom har varit ute och snurrat på både Idol-Mollie och Anna Brolin senast igår kväll. Visste inte om att klänningen skulle vara med i Idol så när jag satt där uppkrupen i soffan med min 8 åring höll vi på att sätta popcornen i halsen när Ns Idol favorit Mollie dök upp där och i en klänning som mamma hade gjort! Kul!

Igår kväll var det dags igen men nu var det mer planerat för Anna Brolin som ledde fotbollsgalan igår har fått speciellt uppsydda plagg av oss. Vi hade faktiskt äran att göra hennes kläder även förra året men då blev ju en klänning förstörd i kulisserna. Haha. I år gick det bättre:)

Jag har sagt det förut men säger det igen, det är en helt galen känsla att se sina plagg på en tv gala eller liknande. Trodde aldrig när jag började med detta för snart 8 år sedan att det skulle hända och är verkligen ödmjuk men glad varje dag jag får jobba med det här.

 

IMG_5763


bild (47)

Manusförberedelser..

bild 4 (24)

Bakom kulisserna igår:)

Galet vilket jobb den här kvinnan gör, så duktig och proffsig!

Kram på er!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Gud vilka snygga klänningar! T o m min man kommenterade guld klänningen igår men visste inte att
    Det var din skapelse då! Du är så begåvad tycker vi! Kram

    1. Wow tack!! Brukar alltid bli lite extra glad när även en man lägger märke till vissa plagg. Tack till er båda:) ha en din kväll nu!