Min höststil

_VIP5536låg

Foto: Ulrica Thuresson 

Hej hej söndag!

Glad farsdag alla fina pappor där ute.

Hoppas att ni mår bra idag! Här har vi återigen tagit det lugnt på förmiddagen, jag fick ligga kvar lite extra länge och dra mig medan barnen och J gick upp för att äta söndagsfrukost trots att det är farsdag och allt. Såå skönt att ha hela sängen för sig själv en stund, den tenderar ju till att bli ganska överbefolkad på nätterna. Hahaha.

Tänkte att ni framöver skulle få se lite mer av min personliga stil här på bloggen och hur jag klär mig till vardags. Jag använder ju mycket av mina egna plagg till vardags men många av er är ju säkert mer vana att se mina festplagg.

Så, jag tänkte att det nu kunde vara kul att få inspirera er med en mer vardaglig stil! Jag gillar även att blanda upp med annat också allt ifrån budget till lite finare.

_VIP5537låg_VIP5544låg

Älskar att klä mig enkelt i en vit skjorta med blå jeans, en snygg kappa, väska och bara ett halsband som accessoar. Enkelt och chict med fokus på snygga detaljer. Här finns kappan som jag har på mig.

_VIP5551låg

_VIP5559lågupp

_VIP5598låg_VIP5630låg kopia

Här börjar magen faktiskt synas lite mer! Är ju i vecka 15 nu så det känns lite i kläderna. Hur som helst så funkar ju denna looken både som gravid eller inte.

Min look:

KAPPA: VALERIE

JEANS: REPLAY BOYFRIEND STYLE

SKJORTA: COS

VÄSKA: ALICE  & OLIVIA

HALSBAND: VALERIE

SKOR: ZARA

Ta hand om er nu och ha en fin söndag! Missa inte att vi just nu har 50% på alla ytterplagg i butiken. Det finns massor av fina fuskpälsar och även både långa och korta kappor. Så in och kolla här.

Tittar in igen lite senare till er, nu väntar utflykt med 4H-gård och fika på schemat. En mysig familjedag helt enkelt!

Stor KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

11 kommentarer

 1. Hej! Bara måste ha de där skorna 🙂 Men kan ej se dem på hemsidan. Ser du dem så du kan länka till dem? /Madde

  1. Hej Madde,

   Glömde skriva att jag köpte dom förra året, tyvärr:( ledsen för det!

   Kanske på rea någonstans..

   Kram

 2. Riktigt snyggt tycker jag 🙂 Alltid skoj med lite inspiration i vardagen.
  Här är mysbrallor som gäller nu, riktigt snyggt *haha* är genomförkyld, längtar till man får gå utanför dörren.
  Hoppas ni har en mysig dag, kramen

 3. Wohow sååå snygga bilder!! Den där kappan är såååå apasnygg!

 4. Hej, jättesnygg kappa men är halva priset avdraget i webshopen redan? eller är det halva på 3500:-?
  Marie

  1. Hej,

   Nej, inte i webshopen ännu och det är halva priset på 3500 alltså 1750 som gäller:). Just nu gäller erbjudandet bara i butiken på Mood, men bor du ngn annan stans så ring butiken så går det säkert att ordna.

   Trevlig kväll!

 5. Lika fin som alltid! Hoppas att ni hade en mysig utflykt och en fin söndag. Ha en riktigt bra vecka!

  1. Tack snälla du och detsamma till dig!

 6. Så fin! Vilken storlek har ďu i den kappan? Är den normal I storlek? Tack.

  1. Hej hej,
   Jag har storlek 36 och den är normal i storleken 🙂

   Finns i webshopen nu http://www.valerieaflalo.com/product/w14c8

   Kram V

 7. Jättekul att få se mer av din vardagslook. Och roligt att ni ska få tillökning i familjen. Grattis! Kram Annika