Veckans tre måsten!

IMG_8455

Hemma hos mig hänger denna goding och väntar…

Hej hej!

Så var det fredag igen! Har ni haft en bra vecka? Hoppas det:) Så sugen på fredag och mys med ”ma famille”.

Här har det varit full speed framåt för som jag sagt tidigare har vi deadline snart och då är det gasen i botten som gäller! Men såå kul att jobba med det mest kreativa som finns i mitt jobb. Skönt också att veta att vi har några varma lugna dagar i Dubai att se fram emot nästa vecka där jag kan vila och njuta. Yes.

Tycker verkligen att jag förtjänar en semester efter några tuffa månader med konstant illamående och mycket jobb. Tur att jag älskar det jag gör !

Har inför resan skaffat mig några härliga saker bla den här fina lilla ”teddyn” som jag har suktat efter sen jag såg den på KappAhls visning för några veckor sedan. Nu är den äntligen min och ner ska den i resväskan för att överraska min älskling. Hoppas att han blir glad at se mig i den. Hihi.

Veckans tre måsten kommer alltså här:

”Teddyn”

Är en av den här veckans favoriter, så mjuk och skön att sova i, finns på KappAhl och ingår i deras ”Wear it like a star” kollektion som heter miss Vanity.

IMG_8457

Halsbandet

Älskar detta halsband från kollektionen just nu, finns med två olika berlocker och gör vilken outfit som helt lite coolare. Använder det till max för tillfället! Finns här!

9650-cd4fce58ede24d3e8d81ab3839103017valerie-1

Här är jag utanför mitt kontor för ett litet tag sedan ( i lugg också) det är min söta blogg kollega Sania Claus som har tagit bilden.

 

Boken

Min duktiga väninna Jaqueline Sundström har skrivit en viktig bok om sin barndom och hur det är att växa upp med en alkohliserad förälder. För några dagar sedan var jag på hennes release för boken och nu finns den att köpa på Akademibokhandeln och NK bokhandel. I hela hennes vuxna liv har hon gått ock tänkt på att hon vill berätta sin historia och nu har hon äntligen vågat göra det. Otroligt starkt och duktigt gjort! Jaqueline jobbar även tillsammans med Bris i och med den här boken för att hjälpa barn i liknande situationer. Starkt gjort!

10754350_727709960646609_1894809472_o

Gissar att några av er är nyfikna på mitt ”nattdopp” på stans lyxigaste spa i går kväll, Raison D ´etre på Grand Hotell och jag kan lova att det var helt magiskt! Berättar mer lite senare, nu är det lunchtajm här sen en rolig fotografering.

Ha nu en fredag vänner!

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

 1. Caroline

  Hej!
  Var har du köpt den härliga vita krukan till höger.
  Ha en fin kväll
  Caroline

 2. Hej!
  Jag undrar var du köpt den fina blommiga ”lådan/asken” som står under mässingskrukan på första bilden?
  Tack för en mysig blogg!
  Majsan

  1. Hello,

   Tack tack 🙂

   Den är köpt på Utopia i Stockholm för något år sedan men det finns liknande vet jag.

   Kram

 3. Hej Caroline,

  Krukan kommer från Svenskt Tenn:)

  Kram