Vad gör vi nu?

IMG_8574

Så här blev mitt hår btw! Var ju hos frisören igår ock fixade mig lite, bättrade på färgen och klippte av slitna toppar. Vad tycks?? blev nöjd själv i alla fall:)Vill känna mig fin inför vår lilla tripp nästa vecka. Kan inte fatta att vi redan ska åka, blev så spontant och härligt så då behövde vi ju inte vänta så länge.

Hello,

Här sitter jag denna regniga torsdag, väl påpälsad även inomhus med en kopp thé och tända ljus. När vi vaknade i morse så snöade det utanför fönstret, barnen blev helt galna av glädje och hoppade och skuttade. Själv letade jag upp den varmaste tröjan jag har och drog på mig gummistövlar innan jag gick ut. Brrr.

Nu sitter jag alltså här i vår studio och skissar och funderar på kollektion tillsammans med Sophia som skickar iväg skisser till våra leverantörer i brinnande fart. För nu går det undan och det är inte många dagar kvar innan allt ska var klart.


IMG_8567


 Väggarna använder vi till att sätta upp alla skisser för att få en bra överblick av vad vi gör. Det är uppdelat på leverantörer och sen plagg tex klänningar för sig och kjolar för sig osv…Det blir ganska stökigt under den här perioden men samtidigt så ska det vara lite så, städa får vi göra sen.

IMG_8569

Mitt skrivbord fyllt med skisser, snacks och gott thé. Måste ju ha något att äta till hands hela tiden.

En sak som är ny inför nästa kollektion är att vi kommer att göra massor av lite billigare plagg som gör att ännu fler av er har möjlighet att köpa. Bra ellerhur?

Nu ska jag jobba på lite här för dagen är full av jobb, sen blir det dagishämtning och senare i kväll är jag och en vännina bjudna på ett mysigt nattdopp på Grand Hotell..mycket spännande och härligt tycker jag. Hoppas att jag kan hålla mig vaken bara..

Ha nu en fin dag i snökaoset!

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

8 kommentarer

 1. Låter härligt med ett kvällsdopp!

  Jag gillar skarpt iden med både billigare och dyrare plagg!
  Då kan man välja själv och även vara snygg till ett billigare pris!
  Spännande att få se resultatet.

  Ha en trevlig & skön kväll 🙂

 2. Åh vad trevligt med lite billigare kläder jag gillar din stil skarpt

  1. Tack snälla du!

 3. Så härligt det ser ut, fullt upp. Och jag tycker det låter bra att ni kommer att göra lite billigare plagg också. Jag älskar dina kläder men har bara råd att köpa högst ett per säsong. Sitter med din kofta (den naturfärgade med guldknappar och guldband på kanten) som kom ifjol, hur mysig och snygg som helst. Det är lite kallt på jobbet så den är perfekt. Men hur som helst med lite billigare plagg så kan jag köpa mer. 🙂 Det gilalr jag. Ha en fin fredag. Superfin blev du i håret. Kram Annika

  1. Hej hej,
   Vad roligt att du också tycker det! Vill att det ska finnas plagg i många prisnivåer vilket gör att många fler kan få ta del av allt.
   Kul att du tycker om koftan, den är en favorit för mig med faktiskt!

   trevlig helg nu!

   Kram

 4. Du liknar en ung Maud Adams på fotot här, jättefin!
  Kram Pia

 5. Vilket märke på hårprodukter rekommenderade du? Hette det Exit? Jag har tunna men många strån passar det?

 6. Hej Pia,
  Tack snälla du! vilken fin komplimang 🙂

  Trevlig helg!