Ett spännande uppdrag

bild (45)

Hello!

Här har dagen gått i ett så jag  tittar in till er först nu. Hur har din dag varit?

Vi har fått ett fantastiskt kul uppdrag av tv4 nämligen att göra kläderna till Anna Brolin och fotbollsgalan nu på måndag som har över 2 miljoner tittare. Helt galet när man tänker på det. Ett riktigt drömjobb faktiskt!

I dag var Anna hos oss för att prova en andra gång,  det är viktigt att plaggen ser bra ut så det kommer att behövas justeringar för att det ska bli perfekt.

Har precis kommit hem med barnen som hoppar och studsar här runt mig och vill att jag ska laga mat. Tror att jag ska laga en kyckling gryta av något slag, det är så mörkt och ruggigt ute att en varm och mustig gryta känns rätt.

Sen ska jag titta över min sommargarderob för att få se vilka plagg som ska få följa med till Dubai, för snart åker vi. Ska bli så skönt!!

Hoppas att du får en fin kväll du med.

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 kommentarer

 1. Hej Valerie!
  Ett litet ”insidertips” från mig som bor i Dubai är att åka till Antique Museum. Inte alls ett museum utan ett ställe där du kan kan köpa massor av fint pynt från hela världen! Dammigt och trångt med massa små gångar. Inte lätt att hitta dit men googla det och se om hotellet kan hjälpa er med en duktig taxi chaufför.
  Om ni är i Dubai en fredag så måste ni göra en Friday brunch som är SÅ Dubai! Många resturanger erbjuder det men kan rekommendera Maya brunchen på Le Royal Meridien i Marinan där pool och beach axcess på hotellet ingår (super med kidsen!)
  Hoppas ni får en härlig vistelse i Dubai!

  1. Hej!
   Tack för superbra tips! måste absolut försöka åka till Antique museum, låter ju helt fantastiskt spännande. Älskar sådana ställen 🙂 Vi ska bo på Westin Dubai som ligger väldigt nära Meridien och brunchen där skulle också vara bra där också. Har du varit där? eller är det bättre att gå till Meridien??
   Ha det fint!
   Kram V

 2. Hej! Hon kommer troligtvis att vara fantastiskt snygg i dina kläder! Jag har varit hemma och vabbat med min son idag, hoppas att han blir frisk snart för det är lite drygt för oss båda, om än mysigt också såklart. Stort grattis till din graviditet, ska bli spännande att följa! Vi hoppas också på ett litet syskon till vår pojke snart. Ha en skön kväll, kram!

  1. Tack snälla du! på måndag kan du se resultatet:) Hoppas att liten blir frisk snart och grattis till din graviditet!

   Kram

 3. Haha! ”Glömde” ju att ni bor på hotell så pool och beach har ni ju! Har inte varit på brunch på Westin men jag har en liten Friday brunch bok (!) där man listar typ alla bruncher som finns i Dubai. Jag ska titta i den och se vad jag hittar om Westins bruncher.
  Kom på ett annat tips också. I Zabeel Park är det varje fredag mellan 9-14 en Ripe market. Soft häng för familjer, ta med en filt, strosa runt bland matstånd, hantverk, ekologiska grönsaker, kläder och mycket annat. Så långt ifrån Dubai man kan komma i Dubai! Kanske mest uppskattat av oss som bor här då det är genuint och mer ”äkta” på något sätt.
  Kram på dig!

  1. Tack snälla du för tipsen! Roligt att få veta lite mer av dig som bor där:)

   Kram V