Veckans 3 måsten!

DSC05517

Clementiner : Syrliga och goda och har har fått galet mycket cravings på dom nu när jag är gravid..

Hallo vänner!

Så var det fredag och en härlig Halloween helg väntar oss. Har ni några planer?? Här ska det dukas upp till Halloween fest ikväll och det är framförallt barnen som ska klä ut sig och springa runt och ”trick or treata” alla stackars människor i huset. För vi har mååånga barn i vårt hus här i Vasastan så jag hoppas att våra grannar bunkrat upp med mycket godis.

Men än är det inte helg och jag har några fina och bra Halloween- tips som jag ska ger er men först veckans 3 måsten enligt mig.

Min Tod´s väska: 

Älskar allt med den, storleken, färgen, detaljerna.. Jag som alltid har med mig dator, kamera, papper, pennor osv behöver massor av plats och det finns det i den här.

Tods-Medium-Leather-Tote-Bag-Light-Crete-Grey-and-Medium-Crete-Grey

 

Jean Shrimpton-eyeliner

Denna kvinna har alltid inspirerat mig, hennes stil är fantastisk. Men det jag vill tipsa om idag är alla snygga eye-liners som var under 60-70-talet. Tycker att om man ska sminka sig lite extra någon dag, välj att lägga till en eye-liner. Det ger attityd och skapar en enkel men edgy elegans.

53060931_10

Måste susa vidare nu men vi ses snart igen!

Happy Halloween!!

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Åh, kunde varit du på kortet, du är lik din inspirationskvinna 🙂 grattis till bebisen i magen! Jag va också så sugen på clementiner för ett år sedan när jag väntade andra sonen. Kram på dig/Hanna

  2. Men åhh tack!! ja clementiner verkar vara den ultimata frukten när man är gravid…syrlig och enkel att äta om man mår illa.

    Önskar dig en fin kväll!

    Kram