Att möta LA för en stund

Anna Maria Zunino Noellert  AMZ_7738

Hej vänner!!

Måste bara börja med att tacka så mycket för alla fina gratulationer och hälsningar igår. Gulliga ni!!

Herreguuud vad det värmer i hjärtat att det finns så många fina läsare här hos mig. Ni är verkligen bäst! Tack, tack och åter tack, ni är fantastiska och jag är så glad at ni tittar in här hos mig.

Känns plötsligt lite mer på riktigt nu när jag har berättat, innan var det som en liten hemlis som bara J och jag visste och det var på sätt och vis ganska mysigt. Men, nu när vi berättat så känns det skönt för att alla kanske förstår varför man verkat vara lite hängig och blek sådär. Usch, jag kan inte fatta att man kan bli så dålig att att vara gravid och att det kan vara så olika för oss alla. Jag har ju mått lika illa alla tre gånger och det är verkligen svårt att ta sig igenom dagarna ibland.

Det jag gör för att fixa dagen är att ständigt äta på något litet, så just nu har jag en stor skål med clementiner på mitt skrivbord, kex och yoghurt i kylen. Syrligt och gott med frukt och håller dessutom illamåendet i schack.

Anna Maria Zunino Noellert  AMZ_7721


Anna Maria Zunino Noellert  AMZ_7826

 För några dagar sedan fick jag ett så mysigt besök från LA och en vän som hälsade på mig på kontoret. Anna Maria heter hon och är duktig fotograf från LA. Det är alltid lika mysigt att träffa folk som bor där, dom har en helt annan inställning till livet och alla är så hjälpsamma och fina mot varandra. Fick massor av energi! Träffade ju min man när han bodde just i LA och jag har så många härliga minnen därifrån. Varje gång jag träffar någon som bor där blir jag så nostalgisk och tänker att jag ska flytta dit någon gång i livet.

Anna Maria Zunino Noellert  AMZ_7835

 Hon tog massor av fina bilder i mitt showroom men även på mig.

Anna Maria Zunino Noellert_7728Anna Maria Zunino Noellert_7694

 Älskar olika tyger och spännande material!

Anna Maria Zunino Noellert  AMZ_7759

 Det regnade lite när hon var här men bor man i LA så tycker man om riktig svensk höst förklarade hon för mig 🙂

Anna Maria Zunino Noellert  AMZ_7779

Anna Maria Zunino Noellert  AMZ_7825

Anna Maria Zunino Noellert_7699

Anna Maria Zunino Noellert_7718Anna Maria Zunino Noellert_7700

Anna Maria Zunino Noellert_7841

 Detaljer, detaljer…älskar ju dessa. Anna Maria har tagit alla bilderna i det här inlägget!

Nej, nu börjar det närma sig lunch och är man ett preggo ( som jag) hahaha så måste denna väljas ut noga. Inte så lätt när man aldrig är sugen på något annat är frukt och grönsaker…få väl bli det då. Har en mango/avocadovalnöt och ruccolasallad i huvudet som jag åt på Sicilien i somras som var magisk. Tror att jag svänger ihop en sådan i vårt mysiga kök vi har här på kontoret 🙂

Ha en fin dag nu!

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

12 kommentarer

 1. Hello denna fina höstdag! Var finns lilla asken med champange Tryfflarna, jag reser till London imorgon så då har jag ju chansen kram kram

  1. Hej!
   Åh vad härligt! Jag vet att den finns att köpa på Heatrow ( kan verkligen rekommendera att köpa den med banan, ljus choklad och salt, det är en gul ask) supergott! Annars så finns den på Harrods bla.

   Ha det så mysigt!
   Kram

 2. Läste gårdagens nyhet nu, misstänkte det av någon anledning efter ditt inlägg om läkarbesök med påföljande vila häromdagen… Stort grattis vackra och begåvade du, följer oftast din blogg och gillar din mjuka och mysiga ton i dina inlägg. Gillar även dina kläder väldigt mycket.

  Önskar dig allt gott för dig och din växande din familj, hoppas du mår bättre snart. Hade också en gräslig graviditet förra gången, illamåendet försvann aldrig. Försök att vila så mycket det går, kroppen behöver det!!!

 3. Hej fina!
  Var inne i din butik i Mood gallerian och blev överlycklig då jag hittade den absolut ultimata vita löskragen – tyvärr fick jag inte köpa den efter lite samtal inne hos er… Min enda önskan nu är att ni ändrar er och prissätter kragen – den och skinnimitationsbyxorna är hålen att fylla i min höstgardeob 🙂
  Du har en underbar kollektion !!

  1. Hej hej,

   Jaha, men du jag är ganska säker på att det kommer in fler om bara några veckor! Kanske hon bara hade två kvar? vet att dom använder den till skyltningen. Jag kan skriva till dig här när det kommer in fler:)
   Kram V

 4. Madeleine

  Hej,

  Måste bara få fråga vart din svarta blus är köpt? Sjukt snygg!!

  Madeleine

 5. Hej Valerie och grattis till kommande bebis! Så underbart! Jag är ny bloggläsare här och tycker det är extra kul att du är gravid eftersom jag väntar mitt andra barn i början av mars. Känner SÅ VÄL igen mig angående illamåendet, (som nu äntligen i vecka 21 har avtagit)känslan du beskriver att liksom försöka ”ta sig igenom dagen”, så var det precis för mig. Ibland fick jag ta timme för timme, dessutom alltid utrustad med en plastpåse i handväskan om jag plötsligt skulle behöva kräkas. Ständigt illamående, dygnet runt. NOLL aptit, inte sugen på NÅGONTING. Men åt jag inget blev det ju ännu värre… vissa dagar kände jag bara: ”jag orkar inte mer”.
  Hoppas det snart blir bättre för dig! Lider verkligen med dig men samtidigt är det tröst att man inte är ensam om att må så här.
  Tur man blir rejält belönad i slutändan! Stor kram och lycka till!

 6. Det vore ju nästan orealistiskt god service 🙂
  Tusen tack för svar..
  Kramar och lycka till!

 7. Hej Rebecka,

  Tack snälla du! Alltså när jag läser det du skriver så tänker jag att jag kanske får dras med illamåendet hela vägen fram, hoppas inte. Stackars dig som mådde dåligt så länge, kan knappt föreställa mig hur jobbigt det måste vara. Skönt att det är över nu för dig:)

  Ha en fin Halloweenhelg nu!

  Kram från mig

 8. Hej Regina,

  Lovar att återkomma- kul att du gillar kragen, tycker själv att den är jätttefin och kul att ha till allt faktiskt.

  Kram och tack för att du tittar in här 🙂

  Kram V

 9. Hej Louise,

  Tack för att du delar med dig till mig. Åhhh det bli bara för jobbigt ibland…förstår dig precis. Tänker att varje dag att nu har äntligen ännu en dag gått så blir det en mindre..typ. Ja, vad ska man göra?? Är ju samtidigt så glad att vara gravid men vill ju också klara dagen. Hmmm. Verkar iaf att det går åt rätt håll nu. Har inte mått illa så mycket idag faktiskt. Bara kring lunch när jag satt i ett lååångt möte som aldrig tog slut, men sen blev det lite bättre framåt kvällen. Hoppas nu att din härliga känsla håller i sig och att du får njuta resten av tiden.

  Kram och stort lycka till!

 10. Hej Madeleine,

  Vad kul att du tycker om den!

  Den är från mig och finns bla i vår webshop:

  http://www.valerieaflalo.com/product/w14b108

  Stor kram